Autor: mi
Datum objave: 16.03.2017


Otac Michaela Pagea optužen zbog silovanja djevojčica

Otac Bellatorove zvijezde Michaela Pagea, Curtis, optužen je zbog silovanja i seksualnog zlostavljanja šest djevojčica.

60-godišnji Curtis na suđenju je optužen po 22 točke za seksualne napade uključujući i šest slučajeva silovanja kroz godine.

Trener borilačkih vještina, koji  se i sam uspješno natjecao u kick boksu, silovao je i zlostavljao djevojčice od kojih je jedna imala samo 11 godina, nako što su dolazile u njegovu dvoranu na treninge, piše Daily Mail.

Curtis uživa ugled u borilačkoj zajednici na Otoku, te je prvi čovjek Britanskog saveza borilačkih vještina i potpredsjednik British Kickbocxing Councila.

Zabranjeno mu je držanje treninga nakon što su ga tri žene optužile za seksualno zlostavljanje i periodu između 1985. i 1995. godine kada je vodio treninge u Londonu i Surreyu. 

"G. Pageu su se sviđale mlade djevojke koje je trenirao. Sve te djevojke nisu imale očinsku figuru i gledale su g. Pagea kao autoritet. On je zabio klin između njih i njihovih obitelji" izjavio je tužitelj.


Prvu žrtvu je dirao kada je imala samo 11 godina za vrijeme gledanja filma. Uzeo joj je nevinost kad joj je bilo 12 godina i imao seksualne odnose s njom sljedećih godina.


Sada 42-godišnjakinja, žrttva je izašla s optužbama 2013. nakon što je vidjela sebe na fotografiji na kojoj je imala 11 godina.

"Pogledala sam se, ja sam bila samo mala djevojčica. To je bilo zlostavljanje. To je bilo pogrešno."

Page je navodno silovao još jednu maloljetnu djevojku nakon što mu je priznala da ju je zlostavljao još jedan stariji  muškarac.

Kad je bila starija, Page ju je navodno silovao držeći joj oštricu pod grlom i prijeteći da će ju baciti s 18. kata.

Još jedna žena tvrdi da ju je nedolično dirao dok je boila maloljetna prije nego su počeli spolne odnose nakon što je navršila 16 godina.

Page je prošle godine osuđen zbog dva seksualna napada, ali je određeno ponovno suđenje.

Page odbacuje sve optužbe i tvrdi da je imao odnose s djevojkama tek nakon što su navršile 16.

Dodao je da su se tri žene urotile kako bi mu izazvale velike probleme.

Optužen je za šest silovanja, 14 seksualnih napada i za dva slučaja seksa s djetetom ispod 13 godina.



Foto: Bellator, Daily Mail
830
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Bellator
Najpopularnije
Najnovije