Autor: A.B.
Datum objave: 03.11.2013
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


OTKAZUJE SE PH U HAPKIDO-U

Obavijest o otkazivanju ovogodišnjeg PH u Hapkido-u

Ove godine se neće održati Prvenstvo Hrvatske u Hapkido-u radi nedostatka financijskih sredstva. Tužna je ovo vijest za sportski svijet jer Hapkido ima mnogo poklonika.

Prenosimo obavijest:

Poštovani/e,

Obaviještavamo Vas da se Prvenstvo Hrvatske u Hapkido-u koje je bilo planirano za 09.11.2013.godine, OTKAZUJE.

 OBRAZLOŽENJE:

 Tijekom prijašnjih godina bila je praksa da se određena natjecanja u organizaciji HHS-a održavaju pod OBAVEZNO. Nažalost, tada se dolazilo u situaciju da se sva "Novčana Dubioza", ukoliko se ne bi natjecanje "pokrilo" iz kotizacija, rješavala na način da su predsjednik ili netko od drugih suradnika davali svoj novac privatno koji naravno nikada nije mogao biti vraćen istima.
 Na posljednjim konzultacijama Predsjedništva odlučeno je da takve fiskalne politike više neće biti. Dešava se da se Savez zadužuje bez da postoji jasna dinamika otplate nastalih dugovanja a sa takvim tempom se riskira možebitno negativno fiskalno poslovanje.
Što se tiče otkazanog PH za ovu godinu situacija je slijedeća. Broj prijavljenih sudionika NIKAKO NEMOŽE POKRITI TROŠKOVE NATJECANJA te je odlučeno kao u obavijesti.
 Sadašnje vodstvo Saveza će sve snage usmjeriti na uređivanje fiskalne politike i jačanje članstva jer samo se na taj način može doći do jakog i pouzdanog Saveza.
 Iskreno se nadamo da će te ovu obavijest o otkazivanju primiti sa razumijevanjem.

 Glavni Tajnik HHS-a
 Zoran Šinković

 

1602
Kategorije: Ostali
Tagovi: Borilačke vještine
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije