Autor: mi
Datum objave: 01.10.2017


Overeem Verhoevenu: Dođi u prvu ligu ili se bori u praznim dvoranama dok čekaš Badra Harija

Na subotnjoj Gloryjevoj priredbi u Amsterdamu Rico Verhoeven stao je licem u lice sa svojim sljedećim izazivačem Jamalom Ben Saddikom.

Prije revanša s Marokancem od kojeg je izgubio 2011., Nizozemac će se 14. listopada u Kini boriti s bivšim izazivačem za UFC-ov naslov Bigfootom Silvom.

Na priredbi u Nizozemskoj bili su i Badr Hari i Alistair Overeem koji je uručio pojas Robinu van Roosmalenu nakon pobjede protiv Serhiya Adamchuka.


Glory i Verhoeven iskoristili su njegov dolazak kao priliku za malo dodatnog publiciteta i Verhoeven je izazvao Overeema na kick boks meč. Bivši pobjednik K-1 Grand Prixa nemilosrdno je odgovorio.


„Hahaha, Rico komičar opet o istom. Prvo kaže tko je Alistair, a onda me sekundu poslije izaziva na kick boks meč. Obojica znamo da se ja borim u kraljevskoj ligi pravog borilačkog sporta, tako da ako netko traži novac i pravu slavu (Glory) – neka dođe u UFC. Rado ću prirediti dobrodošlicu svakoj pridošlici u prvu ligu. Ako ne, ostani u malom Gloryju i bori se u praznim dvoranama dok čekaš Badra Harija.“ 


Verhoeven je 2015. u Rumunjskoj odradio MMA debi i nokautirao Viktora Bogutzkog.




Foto: Jeff Bottari

1701
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Alistair Overeem, Glory, Rico Verhoeven
Najpopularnije
Najnovije