Autor: Admin
Datum objave: 13.02.2012
Komentari:
0,00


PACQUIAU ZAGARANTIRANO 25 MILIJUNA PROTIV BRADLEYJA

Najveća garancija u dosadašnjoj karijeri

WBO prvak u velter kategoriji Manny Pacquiao će dobiti garanciju od 25 milijuna dolara za borbu s Timothyjem Bradleyjem...

 

Manny Pacquiaoće braniti titulu prvak protiv dosad neporaženog prvaka u poluvelter kategoriji Timothyja Bradleyja 9. lipnja u MGM Grand  Areni u Las Vegasu. Za borbu Pacquiaou će biti osigurano čak 25 milijuna dolara što je najveća garancija u dosadašnjoj karijeri Filipinca.

 

Top Rank-ov izvršni direktor Bob Arum je proteklog vikenda rekao kako će Pacquiao zaraditi najveći iznos u svojoj karijeri borbom s Timothyjem.

 

 

 

U zadnjoj borbi s Juanom Manuelom Marquezom, Pacquiao je dobio garanciju od 22 milijunda dolara, ali i dio Pay Per View zarade, međunarodnih televizijskih prava i dio zarade na ulaznicama.

 

Za razliku od Pacquiaa Bradley će zaraditi tek 5 mislijunad dolara, što će ujedno i njemu biti najveća zarada u karijeri. Dosada je zarađivao tek milijun dolara po borbi.

 

Pacquiao je u Americi debitirao 2001. godine i zaradio 40 tisuća dolara, a od tada je Pacquio osvojio naslove u čak osam težinskih kategorija.

2196
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Manny Pacquiao, Timothy Bradley
Komentari
# 1 Dana 13.02.2012 - 15:40 mirko ... je rekao/la:
trebao bi se pacquiao boriti s cro copom, tako bi cro cop zaradio milijune i ne bi više morali gledati njegove ispade
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije