Autor: Admin
Datum objave: 04.10.2011
Komentari:
0,00


PAT BARRY I NAKON ČETIRI PORAZA OSTAJE U UFC-u

Donosi zabavu fanovima

UFC organizacija obično nakon dva ili tri poraza otpusti borca ali kod Pata Barryja to nije slučaj, vjerojatno će ostati...

 

Npr. Rolles Gracie i Antonio McKee su nakon svog debija u UFC-u bili otpušteni, samo zato jer nisu zainteresirali fanove. S druge strane vrhunski borac poput Dana Hardyja nije otpušten i nakon četiri uzastopna poraza, a samo zato jer je publika luda za njim i jer zna napraviti show.

 

Čini se da je na toj listi i Pat Barry koji je uspio zainteresirati publiku i ne biti otpušten nakon četiri poraza u sedam borbi.

 

Patrick Barry u Bostonu

 

Nakon što je izgubio meč od Stefana Struvea u posljednjem okršaju u UFC-u, američki je showmen na dva uzastopna poraza. Za mnoge borce to bi značio i kraj, ali prema Dani White UFC voli borce koji znaju zainteresirati publiku.

 

„Volimo borce kao što je on. Borci koji su uzbuljivi i koji dolaze kako bi se borili. Ne znam. Pat je dečko kojeg volimo. On je jedan od onih koji uvijek donesu uzbuđenje.“ – rekao je Dana White.

 

Činjenica je da Barry ima nekoliko nedostataka u svojoj taktici koje mora ispraviti ukoliko želi pobjeđivati. Ali bez obzira na to, Barry uvijek donosi karizmu koju svi fanovi žele.

2508
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA, Pat Barry
Komentari
# 5 Dana 05.10.2011 - 17:15 BASSHUNTER ... je rekao/la:
DO TADA NE DAJI OCJENE POJEDINCIMA JER AKO JA KRENEM DA TE ANALIZIRAM POTOPIT ĆU TE DO KRAJA,RADIJE SE TI DRŽI SVOG KOMENTARA NE GLEDAJ OSTALA MIŠLJENJA MISLIM DA BI TI TO BILO PAMETNIJE NISI SINKO POZVAN DA OCJENJUJEŠ ČIME SE KO BAVI I TKO ŠTO RADI U ŽIVOTU DAJEM TI PRIJATELJSKI SAVJET SVOJE MIŠLJENJE IZNESI U KOKMENTARU A TE SVOJE PRIVATNE ANALIZE POJEDINACA OSTAVI ZA SEBE
 
# 4 Dana 05.10.2011 - 16:29 BASSHUNTER ... je rekao/la:
ŠTO TI ZNAŠ ČIME SAM SE BAVIO JA MMA MAN NE GURAJ NOS TAMO GDJE MU NIJE MJESTO POGLEDAJ RADIJE SVOJ JADNI ŽIVOT PA ONDA OKARAKTERIZIRAJ OSTALE
 
# 3 Dana 05.10.2011 - 16:23 mma man ... je rekao/la:
pa da,samo glupost za glupost možeš čuti, Basshunter je jedan obični teoretičar koji u životu najvjerovatnije nije ni vreću udario,a daje mišljenje kako je neko nekom pustio meč.Pa nije Barry lud da tako nešto pomisli ,a kamoli napravi,on je samo silno respektovao Mirka i nema ni govora o puštanju.Pa ljudi moji nije Mirko invalid ili borac 5-e klase,ako mu neide u zadnje 3-4 godine,neznači da ga svi mogu tući.Malo su ga sustigle godine i ozljede,nekadašnji Mirko iz 2004-5 bi poharao Ufc tešku diviziju,respekt samo Velasquezu.Ni Dos Santos nebi mogao parirati nekadašnjem Mirku,toliko.
 
# 2 Dana 04.10.2011 - 23:38 BASSHUNTER ... je rekao/la:
TREBA BITI REALAN KOD TOGA I REĆI DA JE ISTINA DA JE BARRY PUSTIO MIRKU DA GA ISTAMBURA
 
# 1 Dana 04.10.2011 - 22:02 zg-za-bg ... je rekao/la:
beri legenda, pustio mirka da ga nalupa
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije