Autor: Admin
Datum objave: 28.05.2012
Komentari:
0,00


PETRA MATIJAŠEVIĆ NA SVJETSKOM STUDENTSKOM PRVENSTVU

Jedina predstavnica u Koreji

Splićanka Petra Matijašević, brončana na nedavno završenom europskom taekwondo prvenstvu doputovala je u Koreju gdje se u ponedjeljak bori na svjetskom studentskom prvenstvu.

 

U južnokorejskom Poncheonu Petra će nastupiti u kategoriji do 67 kilograma gdje će pokušati osvojiti svoje drugo odličje na svjetskim studentskim prvenstvima nakon bronce 2008. godine.

 

 

„Medalja na europskom prvenstvu mi je veliki poticaj za daljnji rad i napredak – javila se iz Koreje članica splitskog Marjana. Iz iskustva sa prijašnjih studentskih natjecanja i univerzijada mogu reći da je konkurencija uvijek dobra, ali ne toliko jaka kao na normalnim svjetskim prvenstvima. Nemam velika očekivanja niti pritisak da moram osvojiti medalju. U Poncheon sam došla uživati, dati sve od sebe, a onda će se valjda vratiti i na tatamiju.“

 

 Iza Petre je nakon niza teških ozljeda i operacija iznimno uspješna sezona. Brončana odličja na najjačim svjetskim turnirima Us Openu i Belgium Openu te europskom prvenstvu u Manchesteru. Svjetska studenska medalja bila bi samo šlag na torti, iako konkurencija od 520 natjecatelja poziva na oprez.

1699
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 2 Dana 26.10.2015 - 08:10 Lina ... je rekao/la:
Your answer shows real iniceltglnee. http://fgysbyaci.com [url=http://yhnixlvpeq.com]yhnixlvpeq[/url] [link=http://yqmnjjchb.com]yqmnjjchb[/link]
 
# 1 Dana 24.10.2015 - 13:53 Cassie ... je rekao/la:
Way to use the internet to help people solve prbomels!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije