Autor: mi
Datum objave: 06.01.2019


Petrosyan: Volio bih se boriti s Yodsanklaijem za ONE naslov

Giorgio Petrosyan i Yodsanklai Fairtex najveća su imena najavljenog ONE Championship Grand Prixa.

Ljubitelje kick boksa uzbuđuje ideja o mogućem dvoboju 'Doktora' i 'Boksačkog Kompjutera'.

Petrosyan je u 16 godina karijere ostvario 98 pobjeda, uz samo 2 poraza, 2 neodlučena ishoda i jednom poništenom borbom.


"U ONE trenutno ima puno jakih imena. Trenutno mi imena nisu bitna borit ću se protiv bilo koga" izjavio je 33-godišnji talijansko-armenski borac.


Pobjedom protiv Chingiza Allazova u ljeto prošle godine u meču za Bellatorov naslov potvrdio je da je i dalje u samom vrhu i uz Sittichaija broj 1 u kategoriji do 70 kilograma.

"Još se nisam borio za naslov, a ako jednog dana osvojim titulu ONE prvaka moći ću reći da sam najbolji. Za sada ostavljam to drugima."


"Puno se priča o borbi s Yodsanklaijem. Dobro ga poznajem. Znam ga puno godina. Znam da je ljevak poput mene. On je borac koji jako udara. Volio bih se boriti s njim u meču za ONE naslov, zašto da ne?".


Petrosyan je dvostruki pobjednik K-1 MAX-a, najjačih turnira u kategoriji do 70 kilograma u povijesti. ONE je najavio svoje priredbe za Japan i milanski borac rado bi se vratio u Zemlju izlazećeg sunca u kojoj se nije borio od 2011.


"Volio bih se ponovno boriti u Japanu jer je Tokio dom samuraja."

Petrosyan se do sada dva puta borio za ONE Championship. U debiju u travnju u Manili jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Tajlanđanina Joa Nattawuta, a zatim u studenom u Singapuru na isti način njegovog sunarodnjaka Sorgrawa Petchyindeeja.

461
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Giorgio Petrosyan, One Fighting Championships, Yodsanklai
Najpopularnije
Najnovije