Autor: mi
Datum objave: 10.03.2018


PH, K-1: Ćosić dominantan, Jaman novi prvak, četiri zlata za Pit Bull

U Osijeku se odlučivalo o seniorskim prvacima Hrvatske u disciplinama K-1 i point fighting.

Pit Bullov član Muhamet Deskaj obranio je naslov u kategoriji do 63.5, a Toni Ćatipović do 91 kilograma. Ćatipović je u finalu svladao Luku Žuljevića iz kluba Uni Rent. Finko Barišić u finalu kategorije do 71 kilograma pobijedio je Dinu Taćija.

Luka Jaman novi je prvak u kategoriji do 86 kilograma. Đakovčanin je u finalu u jednoj od najboljih borbi turnira svladao Pit Bullovog Luku Žuljevića.


Tomislav Čikotić naslijedio je klupskog kolegu iz Amena Antonija Plazibata na poziciji prvaka Hrvatske u kategoriji iznad 91 kilograma.

Gaj Ćosić dominantno je osvojio kategoriju do 81 kilograma i obranio titulu, dok je Nikola Crvenković novi prvak u kategoriji do 75 kilograma.

Dino Sudić iz Amena obranio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji do 60 kilograma.

Amel Dizdarević nokautom letećim koljenom u prvoj skeundi borbe protiv Mirsada Denjalića slavio je u kategoriji do 67 kilograma.


U finalu kategorije do 70 kilograma kod seniorki Nives Radić podijeljenom odlukom svladala je braniteljicu naslova Helenu Jurišić.

Održano je i PH za juniore u K-1 i  mlađe kadete u point fightingu.

Kompletne rezultate možete potražiti na: http://kickboxing.com.hr/Tournament/hrvatsko-prvenstvo-u-pf-kmsen-i-k1-junsen/Results/120?dg=397




1943
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Pit Bull Split, HKBS
Najpopularnije
Najnovije