Autor: dh
Datum objave: 05.10.2020
Komentari:


'Plašim se! Dogovorim li njihovu borbu mogao bi asteroid pasti na zemlju'

Njihove međusobne okršaje sprečavale su ozljede, višak kilograma, a travanjski dvoboj zaustavila je pandemija koronavirusa

Borba između UFC-ovih zvijezda Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona dogovarana je čak pet puta, pa onda otkazivana. 


Njihove međusobne okršaje sprečavale su ozljede, višak kilograma, a travanjski dvoboj zaustavila je pandemija koronavirusa. 


U međuvremenu je Amerikanac Justin Gaethje na UFC 249 priredbi razbio Fergusona i dobio priliku boriti se protiv Nurmagomedova. 


No šef najjače borilačke organizacije na svijetu Dana White ne može sakriti želju vidjeti Khabibov i Tonyjev međusobni okršaj. 


Prvi čovjek UFC-a spreman je organizirati njihovu borbu, ali se plaši da bi se moglo opet nešto neplanirano dogoditi što će dovesti do ponovnog otkazivanja dvoboja.


- Nadam se da će doći do te borbe bude li Nurmagomedov pobijedio Gaethjea, a Ferguson suparnika kojeg mu spremamo. Ne znam da smo koji meč više puta otkazivali nego dvoboj između Khabiba i Tonyja. Plašim se uopće dogovoriti tu borbu. Što se može dogoditi? Asteroid će pasti na zemlju? Toliko stvari loše idu - rekao je White.


Borba između Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea dogovorena je 24. listopada, koju svi ljubitelji slobodne borbe s nestrpljenjem čekaju.

758
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA, Khabib Nurmagomedov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije