Autor: mi
Datum objave: 17.12.2019


Plazibat: Badr će ubiti Rica

Ušli smo u tjedan velike Gloryjeve priredbe Collision 2 na stadionu u Arnhemu.

Glavna borba večeri je revanš između Rica Verhoevena i Badra Harija. Za razliku od prvog meča prije tri godine u Oberhausenu u kojem je Verhoeven slavio prekidom u drugoj rundi nakon Marokančeve ozljede, u novoj borbi će se boriti za pojas Gloryjevog prvaka u teškoj kategoriji.

Glory je objavio prvi dio emisije Collision 2 Fight Week u kojoj govori i Harijev kolega iz amsterdamskog Mike's Gyma Antonio Plazibat.

25-godišnji Solinjanin na priredbi se bori s Jahfarrom Wilnisom.

„Ubit će Rica. Mislim da će ljudi biti zaista iznenađeni. Očekujem veliku borbu i to je velika večer za kick boks i ne mogu dočekati. Siguran sam da će nokautirati Rica. Ja se osjećam jako, jako dobro i ne mogu dočekati subotu da ljudima pokažem na čemu smo radili. Moram još samo otići do frizera da ne izgledam poput pećinskog čovjeka i zatim je sve spremno” rekao je Plazibat.


Hari je u lipnju ove godine napustio Mike's Gym i nakon više od 13 godina prekinuo suradnju s trenerom Mikeom Passenierom. Ubrzo se predomislio i u listopadu se vratio u Mike's Gym i s 'Big Mikeom' planira osvajanje Gloryjevog pojasa. 


2382
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Badr Hari, Glory, Rico Verhoeven, Antonio Plazibat, Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije