Autor: mi
Datum objave: 12.10.2019


Plazibat u borbi godine prebio 'Slovačkog Diva'

Antonio Plazibat bio je uspješan i u svom drugom nastupu za Glory.

25-godišni Solinjanin je u možda do sada najboljoj kick boks borbi godine jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Tomaša Moznog.


Od samog početka obojica bacaju teške udarce. Plazibat uspješno skraćuje distancu tako što zatvara 202 centimetra visokog Slovaka u kut, ali Mozny dobro odgovara aperkatima i koljenima. Plazibat u zadnjim sekundama prve runde pogađa front kickom u lice. Svi suci prvu rundu su dali Moznom.

 

Plazibat drugu rundu otvara low kickovima i pogađa krošeima. Mozny vraća high kickom i aperkatom prije nego ga je hrvatski borac još jednom zatvorio u kut i poslao u nokdaun sjajnim desnim krošeom. Neumorni Plazibat ide i dalje naprijed i 'Slovački Div' završava na podu uz novo brojanje.


Iako je bio ozbiljno uzdrman i na rubu nokauta Mozny nije gubio snagu i bio je opasan do samog kraja, ali je bivši K-1 prvak pokazao vrlo čvrstu bradu. Plazibat je rušio Moznog prednjim direktom u trećoj rundi, ali se Slovak nije predavao i ova sjajna borba završila je Plazibatovim napadima do zadnjeg gonga.


U ostalim borbama SuperFight Series Massaro Glunder jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Rusa Arbija Emijeva.


Nakon mečeva u Dusseldorfu Vlad Tuinov i Sergej Maslobojev pripremat će se za nastup na svjetskom amaterskom prvenstvu u Sarajevu.

Tuinov će za glavni grad BIH krenuti nakon što je uvjerljivom izvedbom na bodove svladao Poljaka Artura Saladiaka, dok je Maslobojev također jednoglasnom odlukom sudaca bio bolji od Azerbajdžanca Bahrama Rajabzadeha.


2398
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Glory, Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije