Autor: Maroje Ivandić
Datum objave: 04.02.2019


Plazibat: U Mike's Gymu su najbolji sparinzi

Amsterdamski Mike's Gym tradicionalno je prvi izbor za one koji traže jake sparinge.

Kroz dvoranu Mikea Passeniera koja radi od 2003. prolazili su i prolaze borilački velikani.

Passenier je prve uspjehe ostvario s Joerijem Mesom. Potom mu je došao Melvin Manhoef, a od 2005. Mike's Gym je dvorana Badra Harija.




Gokhan Saki pod njegovim je vodstvom pokorio Gloyrjevu polutešku kategiriju, a usluge 'Big Mikea' koristio je i Alistair Overeem, kao i Artur Kyshenko.

Tu su i Bellatorov borac Paul Daley, pobjednik K-1 MAX-a i bivši Gloryjev prvak Murthel Groenhart, Massaro Glunder, Colin George, te Fabio i Chico Kwasi.

Zbog toga se još jednom u Nizozemsku zaputio i bivši K-1 prvak u teškoj kategoriji, te aktualni WAKO Pro prvak Antonio Plazibat.




"Stigao sam u Mike's Gym ima četiri tjedna i ostat ću još tjedana dana" rekao je Solinjanin za Cro Ring.

- Prethodno si trenirao u amsterdamskom Kops Gymu. Možeš li nam reći zašto si se odlučio za Mike's Gym i kakve su razlike u radu? Poznato je da Mike's Gym ima vrlo veliki krug boraca za jake sparinge.

"Jesam, ali eto sada jedan sponzor me uzeo i omogućio mi da mogu biti u Amsterdamu i trenirati kod Mikea jer su dobri prijatelji. Imam mogućnost biti u Amsterdamu koliko želim i vraćati se u Split kako želim. Naravno sparinzi su najbolji u Mike's Gymu u Amsterdamu i ima puno teškaša s kojima mogu raditi."

- Viđaš li Badra Harija u dvorani i u kakvoj ti se formi čini?

"Nisam ga još tu vidio. Mimoišli smo se ako je bio jer je trenirao u drugo vrijeme. Uz to, mislim da je trenutno u Maroku i da nije u Nizozemskoj. Na sparingu je bio Saki."


U posljednjoj borbi u studenom nokautirao si Gloryjevog borca Michala Turynskog i osvojio WAKO pro naslov. Velika pobjeda nakon dva poraza vratila te na pravi put. Koji je sljedeći korak? Planiraš li preko Nizozemske doćo do Gloryja ili imaš neke druge opcije?


"Otvoreno je puno opcija. Treba izabrati najbolju i krenuti. Još ništa ne bih govorio o tome, ali čim bude nešto potvrđeno znat će se. A cilj je uvijek isti - biti najbolji. I ako Bog da zdravlja i sreće nadam se da ću to i uspjeti ostvariti ostvariti."

- Kako provodiš slobodno vrijeme u Amsterdamu?

"Slobodno vrijeme provodim na masažama kod fizioterapeuta i odmaram. Treninzi su svaki dan dva puta dnevno. Dok dođem do kluba, odtreniram, pojedem i malo odmorin između treninga prođe dan."




1492
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Gokhan Saki, Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije