Autor: HK Osijek
Datum objave: 27.11.2017


Pobjede Tadijanova i Vile, Pokrajac treći u Osijeku

U Osijeku je u subotu u organizaciji Hrvačkog kluba Osijek održano dosad najveće grappling natjecanje u Hrvatskoj.

5. otvoreno prvenstvo Hrvatske u grapplingu privuklo je 220 natjecatelja iz 27 razliĉitih klubova iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. 



Natjecanje je bilo podijeljeno u dva dijela, prvi dio natjecanja za mlađe kategorije i vrlo jak seniorski dio turnira. 


Najuspješnijim klubom proglašen je BJJ Factory Đakovo čija je članica  11:12:43 AM proglašena najuspješnijom natjecateljicom, dok je Filip Marić iz kluba BJJ Vinkovci najuspješniji natjecatelj s osvojene tri zlatne i jednom srebrnom medaljom. 


Prva mjesta osvojena prošle godine obranili su članovi Hrvaĉkog kluba Osijek Ivica Tadijanov (seniori do 100 kg) i Miro Erkapić (seniori do 84 kg), dok je Ivo Pušeljić novi seniorski prvak do 66 kilograma i bronĉani do 71 kg. U jakoj konkurenciji seniorskog dijela turnira natjecali su se mnogi MMA borci poput Igora Pokrajca koji je osvojio treće mjesto u kategoriji preko 100 kg, zatim bivšeg FFC prvaka Ahmeda Vile (zlato u kategoriji do 77 kg) i Osječanina sa švedskom adresom Ivana Zidara koji se okitio zlatom u kategoriji do 71 kg. 


Igor Pokrajac osvojio je treće mjesto u kategoriji iznad 100 kilograma, a Ivan Erslan bio je treći u kategoriji do 100 kilograma.





2282
Kategorije: Ostali
Tagovi: Igor Pokrajac, BJJ, Ivica Tadijanov
Najpopularnije
Najnovije