Autor: Admin
Datum objave: 05.07.2013
Komentari:
4,00


POBOLJŠAJTE TRENING

Skinite više kilograma

Neovisno o tome želite li istopiti suvišne kilograme, dovesti tijelo u red, ozbiljnije se prihvatiti fitnessa ili ga istesati do neprepoznatljivosti, uvijek se morate voditi savjetima stručnjaka.

 

Ako vodite bitku s puno suvišnih kilograma, najprije provjerite sa svojim liječnikom koji je oblik mršavljenja i tjelesne aktivnosti prikladan za vas.

 

U svakom fitness centru su vam na raspolaganju stručnjaci koji će vam složiti trening prema uputstvima koje navedete i potrebama vašeg tijela ili linije. Donosimo vam neke savjete fitness stručnjaka koji vam mogu biti od pomoći.

 

Izbjegavajte ove tri greške

 

Poznata američka televizijska fitness trenerica Jackie Warner upozorava: izbjegavajte tri najveće greške – postavljanje preambicioznih ciljeva, odustajanje od vježbi snage te izbacivanje superhrane sa svakodnevnog jelovnika (primjerice grejpa i zobi).

 

Zdrave grickalice

 

Ne morate se nužno odreći svih grickalica! Bitno je razlučiti one koje su zdrave od nezdravih i masnih. Nutricionistkinja Joy Bauer savjetuje grickanje voća kao što je banana, breskva, jabuka ili pak orašaste plodove. S njima ne smijete pretjerati – dozvoljena je šaka dnevna (bogati su mastima).

 

Doručkujte

 

Ako brzate iz kuće na posao praznog želuca, činite veliku grešku. Preskakanje doručka zapravo šteti liniji, a pogoduje debljini. Dio objašnjenja, tvrdi Američka udruga dijabetičara, krije se u činjenici da dobar i redovit doručak pomaže ubrzati metabolizam i tijelu daje energiju za ostatak dana.

 

Doručkujte zobenu kašu, jaja pripremljena na bilo koji način, citruse poput naranče i grejpa ili napravite frape od malomasnog jogurta ili mlijeka, banane i maslaca od kikirikija.

2068
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Komentari
# 4 Dana 24.10.2015 - 14:48 David ... je rekao/la:
. This article was all over the place. It did not make a bit of sense and didnt seem like Rob at all. I mean I dont know him but from all the other ivntreiews I heard and seen of him he has never came off this way before *shrugs*
 
# 3 Dana 09.10.2015 - 15:45 Jonas ... je rekao/la:
i think i would like something in south nampa. i also think i would love to go on a sohpping trip and learn how its really done. thanks, robin nava http://yenstxge.com [url=http://zpuxyjeuqv.com]zpuxyjeuqv[/url] [link=http://sxaanqd.com]sxaanqd[/link]
 
# 2 Dana 09.10.2015 - 01:23 Hosine ... je rekao/la:
A follow up copionung class would be good. I attended your initial Parma class and would love to have a follow up in Parma. It can be a little overwhelming just starting out so to review things again would be good. Thanks! http://ohvejn.com [url=http://qizwqgwl.com]qizwqgwl[/url] [link=http://oywnnm.com]oywnnm[/link]
 
# 1 Dana 20.09.2015 - 17:26 Biana ... je rekao/la:
IJWTS wow! Why can't I think of thgins like that?
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije