Autor: mi
Datum objave: 14.02.2020


Pomaknuta Hrgovićeva borba s Bakoleom planirana za kraj ožujka

Eddie Hearn u razgovoru za Talksport.com otkrio je novosti vezane za boksače koje promovira Matchroom Boxing.

Nama najzanimljivija je vezana za Filipa Hrgovića. Neporaženi Zagrepčanin trebao je 28. ožujka boksati protiv Martina Bakolea Ilunge na priredbi koju su trebali predvoditi Oleksandr Usyk i Dereck Chisora. No, ta priredba je otkazana jer je Ukrajinac odgodio meč.

Hearn kaže da je novi datum za njihovu borbu 23. svibnja u Londonu.


Hrgović bi se po novome s Bakoleom trebao boriti krajem travnja ili početkom svibnja. U glavnoj borbi priredbe borit će se privremeni WBC-ov prvak u teškoj kategoriji Dillian Whyte i bivši ‘regularni' WBA prvak Alexander Povetkin.

“Ta borba je dogovorena još samo finaliziramo dvoranu i datum. Održat će se ili 25. travnja ili 2. svibnja. Želim meč Filip Hrgović-Martin Bakole na undercardu. Zaista mi se sviđa ta borba s Bakoleom, vjerojatno će završiti na priredbi Whyte vs. Povetkin kad ju službeno najavimo” izjavio je Hearn.


Matchroomov čelnik je potvrdio da su WBO prvak u supersrednkoj kategoriji Billy Joe Saunders i WBA 'super' prvak u supersrednjoj kategoriji Callum Smith dobili ponude za borbu s Canelom Alvarezom, ali da su ih odbili jer ih smatraju nezadovoljavajućima.
1183
Kategorije: Boks
Tagovi: Alexander Povetkin, Filip Hrgović, Dillian Whyte, Eddie Hearn
Najpopularnije
Najnovije