Autor: Admin
Datum objave: 22.11.2011
Komentari:
0,00


POVRATAK ROCKYJA BALBOE

Sylvester Stallone i braća Klitschko

Američki glumac uz pomoć ukrajinske boksačke braće u Njemačkoj radi na predstavi o Rockyju - junaku kojeg je sam osmislio i koji je kroz serijal od šest filmova postao jednim od najpoznatijih filmskih junaka u povijesti

 

Nakon šest filmskih borbi, Rocky Balboa je spreman i za novi ring - kazališni. Naime, američki glumac talijanskih korijena Sylvester Stallone objavio je da u Njemačkoj radi mjuzikl po priči o najpoznatijem filmskom boksaču, koji ga je i proslavio 1976. godine kada je snimljen film "Rocky".

 

Kako bilo, Stallone će se u produkciji svoga mjuzikla ipak poslužiti i savjetima stvarnih boksačkih prvaka, braće Vladimira i Vitalija Klitschka koji već godinama dominiraju svjetskom scenom plemenite vještine. Braća Klitschko bit će koproducenti mjuzikla te treneri glumaca koji će tek biti odabrani.

 

 


„Rocky je zapravo razlog što smo kao djeca počeli boksati. Raduje nas što možemo sudjelovati u ovom projektu“ - rekla su braća.

 

Najveće iznenađenje vjerojatno je odabir jezika - mjuzikl će, naime, biti pjevan na njemačkom. Možda je i zbog toga malo vjerojatno da će Stallone i sam, premda ima pjevačkog iskustva, nastupiti. Holivudski veteran, međutim, ima namjeru usmjeriti adaptaciju svojeg djela onako kako ga je izvorno i zamislio.

2985
Kategorije: Boks, Zanimljivosti
Tagovi: Boks, Zanimljivosti
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije