Autor: Admin
Datum objave: 04.01.2012
Komentari:
0,00


POZIV NA REDOVITI SUDAČKI SEMINAR

Godišnji seminar UHSH-a

Kao što je već uobičajeno i kao što ste već mogli vidjeti na stranicama HHS-a, krajem siječnja održat će se redoviti godišnji obavezni sudački seminar za sve suce hrvanja, kao i redovna godišnja izvještajna skupština UHSH.
 

Planirani termin održavanja godišnjeg sudačkog seminara je nedjelja, 22.01.2012. godine u Sesvetskom Kraljevcu s početkom u 10.00 sati. Prije samog sudačkog seminara biti će održana i redovna godišnja skupština UHSH s početkom u 09.00 sati.
 
Na ovogodišnjem sudačkom seminaru glavna tema biti će posljednje manje prilagodbe i pojašnjenja važećih međunarodnih pravila hrvanja o kojima je već bilo riječi na stranicama HHS-a  i koja su stupila na snagu dana 01.01.2012. godine, te pregledi mnogobrojnih video primjera sa velikih svjetskih natjecanja uz diskusiju.

Kotizacija za obavezni sudački seminar iz koje će se kao i svake godine pokriti troškovi organizacije seminara, te financirati prigodna zakuska i druženje svih sudionika sudačkog seminara biti će 70 kn po osobi. Poziv sa detaljnim rasporedom seminara možete naći u privitku.

 

>> POZIV NA REDOVITI SUDAČKI SEMINAR

1785
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije