Autor: dh
Datum objave: 03.10.2020


Poznati finalisti FNC Armagedon turnira

Borilački spektakl održan je u zagrebačkoj dvorani American Top Teama

Poznati su finalisti premijernog izdanja FNC Armagedon turnira. Borilački spektakl održan je u zagrebačkoj dvorani American Top Teama.


Andi Vrtačić izborio je finale srednje kategorije pobijedivši tehničkim nokautom u drugoj rundi Milana Filipovića. Vrtačić je serijom udaraca u drugoj rudio natjerao suca da prekine meč. 


U finalu će se boriti protiv Đanija Barbira koji je u prvoj rundi nokautirao Stanislava Krofaka. Prvo ga je snažnim udarcem uzdrmao, a potom je u parteru završio priču.

Danijel Bažant i Crnogorac Nino Škrijelj borit će se za naslov u perolakoj kategoriji. Njih dvojica su se već borili na FNC-u krajem kolovoza i Bažant je slavio odlukom sudaca.

Bažant je u drugoj rundi polufinala 'high kickom' nokautirao debitanta Nikolu Đurđeva, dok je Škrijelj također u drugoj rundi 'ground and poundom' nadjačao Gordana Lovrića.

U lakoj kategoriji finale su izborili Patrik Čelić i Marko Bojković.

Jednoglasnom odlukom sudaca nakon treće runde Čelić je pobijedio Lazara Kukuličića, a Bojković je bio od Luke Milidragovića. 

Marko Ostanek je finale veltera izborio pobjedom nad Ivanom Bilićem, a u finalu ga čeka Jakob Kosić koji je u završnicu prošao bez borbe. Naime, njegov suparnik Miloš Cvetković nije stigao na meč.


Foto: Screenshot (YouTube, 24 sata)

555
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA
Najpopularnije
Najnovije