Autor: A.B.
Datum objave: 24.12.2013
Komentari:


PRAZNICI I LINIJA

Jedite sve umjereno

Zimski praznici idealan su izgovor svima koji vole jesti i mrze kada im se postavljaju granice. Osim što je to razdoblje kada se svi trude živjeti u izobilju isto tako je to razdoblje kada su fizičke aktivnosti svedene na minimum te se većina vremena provodi po kavama ili u izležavanju ispred televizora.

Pokoji odlazak u kupovinu i izlazak ubiti će monotoniju između cjelodnevnog prejedanja kod mnogih. Svi si daju oduška i jedu više te se kreću manje od potrebnog. Mnogi borilački i fotness klubovi zatvorili su svoja vrata do sredine prvog mjeseca pa je to dodatan izgovor za nerad. A onda kada proviri sunce i dođe proljeće mnoge uhvati depresija radi nakupljenih kilograma.

Zlatno pravilo je da budete umjereni. Ukoliko ne znate svoju granicu svakako se krećite. Šećite, trčite ili jednostavno odradite kratki trening kod kuće. Pola sata dnevno kvalitetnog treninga učiniti će čudo za vašu liniju ali i zdravlje te vam omogućiti da bez grižnje savjeti pojedete koji kolačić više.

Budite mudri 2 tjedna svoga života i uživajte ostatak godine u suprotnome mogli biste nakon 2 tjedna opuštenog života ispaštati cijelu godinu i zavidjeti drugima koji su se pridržavali zlatnog pravila koje glasi – jedite umjereno.

 

 





1763
Kategorije: Fitness
Tagovi: Zdrava Prehrana, , Zdravlje
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije