Autor: A.B.
Datum objave: 26.11.2013
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


PREMINUO GREG KOVACS

Bodybuilding svijet tuguje

Bodybuilding svijet pogodila je vijest o smrti važnog pripadnika bodybuilding scene. Srčani udar ubio je Grega Kovacsa koji je bio poznat i pod nadimkom "čovjek tenk" zbog svog nevjerojatnog izgleda i neopisive snage.
Kovacs je rođen 1968. godine u Kanadi, a poznat je postao u drugoj polovici devedesetih godina prošlog stoljeća kad je i ostvarivao svoje najbolje rezultate i zapečatio svoje mjesto u povijesti bodybuildinga.

Greg Kovacs preminuo je od srčanog udara u 44 godini živorta. Bivši kanadski bodybuilder bio je poznat po mnogim rekordima. Smatraju ga najjačim čovjekom koji je ikad živio. Bodybuildingom se počeo baviti u srednjoj školi te s vremenom postao jedno od najpoznatijih imena iz tog „svijeta“. Njegovoj popularnosti sigurno je pridonijelo to što je težio oko 200 kilograma te imao bicepse od 70 centimetara. Osim toga proglašen je i najjačim čovjekom na svijetu 1996. godine. U mirovinu je otišao 2005. godine.

Mnogi nagađaju da je uzrok njegove smrti upravo to što je svoje tijelo gurao do „ruba“ i vjerojatno koristio steroide te je ovo bio odgovor njegovog tijela na sav taj napor koje je proživjelo. To su samo nagađanja a činjenica je da je na isti način mogao preminuti i da se niti jedan dan u životu nije bavio nikakvim težim fizičkim aktivnostima jer ne postoje pravila...

 

Pogledajte kako je Kovacs izgledao u svom najboljem izdanju:


4759
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness, Zdravlje
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije