Autor: Admin
Datum objave: 12.01.2012
Komentari:
0,00


PRIZNANJE HRVATSKOM TAEKWONDOU IZ MEKSIKA

Imaju potencijal za osvajanje olimpijskih medalja

masTaekwondo piše da je Hrvatski taekwondo savez potvrdio kako hrvatski elitni tim koncem siječnja dolazi u Sportski centar La Loma radi pred-olimpijskih priprema, te da će u najpoznatijem meksičkom kampu ostati do U.S. Open turnira, na kojemu će tražiti bodove za ranking WTF-a

Podsjećaju da je Hrvatska, uz Koreju, jedina zemlja koja je na svjetskim kvalifikacijama za Olimpijske igre 2012. kvalificirala dvije sportašice, blizanke Luciju (-49kg) i Anu Zaninović (-57kg), "koje obje imaju veliki potencijal za osvajanje olimpijskih medalja".

 

 


Prošle godine isti je tim krenuo preko La Lome i U.S. Opena, portal prenosi riječi sportskog direktora Centra Irena Fargasa, koji je priznao da je obožavatelj rada hrvatske reprezentacije i trenera Tomasa, i koji se ne može načuditi što zemlja sa samo 4,5 milijuna stanovnika ima tako visoku razinu sporta, posebice ženskog:

"Oni su vrlo discipliniran tim, s metodologijom rada, s izvanrednim fizičkim osnovama i tehničkom obučenošću, a taktički su izuzetno učinkoviti u borbi s elektronskim štitnicima..."

Uz sportaše Brazila, Perua, Čilea i Samoe, koji su dosad potvrdili dolazak, u Centru će se za obranu olimpijskog zlata istovremeno pripremati i Meksikanka Maria Espinoza, a portal podsjeća da su Hrvatska i Meksiko još uvijek kandidati za domaćine Svjetskog prvenstva 2013.

PUTNICI ZA MEKSIKO:

Ana Zaninović, Marjan SF-57kg

Lucija Zaninović, Marjan SF-49kg

Petra Matijašević, Marjan SF-67kg

Marina Sumić, Metalac SF-62kg

Filip Grgić, Metalac SM-68kg

Stipe Jarloni, Knin SM-58kg

Trener - Toni Tomas
1809
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Komentari
# 1 Dana 12.01.2012 - 13:11 Pinch ... je rekao/la:
Prestanite krasti s Hrbata
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije