Autor: mi
Datum objave: 06.06.2020


Procurila lokacija UFC-ovog Fight Islanda

Predsjednik UFC-a već neko vrijeme najavljuje Fight Island, otok koji je promocija zakupila u svrhu idržavanja priredbi u vrijeme koronavirusa.

Iznajmljivanje otoka poslužilo bi da se izbjegnu restrikcije oko međunarodnib putovanja, a Dana White najavio je da će tamo živjeti mjesec dana.Brazilski Combate objavio je da je riječ o Abu Dhabiju.

Glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata nalazi se na otoku u Perzijskom zaljevu i oko njega se nalazi veliki broj otoka.


Očekuje da da će UFC tamo održati niz priredbi između 27. lipnja i kraja srpnja.


Kao jedna od borbi koje bi trebali vidjeti tamo spominje se meč između Alexandera Gustafssona koji bi se nakon kratkotrajne mirovine trebao vratiti kao teškaš i odmjeriti snage s bivšim prvakom Fabricijem Werdumom.


Tamo bis  etrebao održati i treći ogled Shoguna Rue i Antonija Rogerija Nogueira.

Ako se ovo pokaže istinitim priredbe bi se najvjerojatnije održavale u Du Areni, otvorenoj areni koja prima 25 000 posjetitelja, 


Tamo je 2014. Roy Nelson nokautirao Minotaura Nogueiru, a UFC je održai priredbu u Abu Dhabiju i prošlog rujna kada je Khabib Nurmagomedov u glavnom meču večeri obranio naslov u lakoj kategoriji protiv Dustina Poiriera.

591
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC
Najpopularnije
Najnovije