Autor: Admin
Datum objave: 11.03.2012
Komentari:
0,00


PRVENSTVO EUROPE U HRVANJU ZA SENIORE

Rezultati prvog dana natjecanja

U Beogradu se ovih dana održava Prvenstvo Europe u hrvanju za seniore, pogledajte rezultate prvog dana...

 

Poslije borbi za muškarce i žene slobodnim načinom hrvanja,  počeo je i dio Prvenstva koji nas najviše zanima - hrvanje GR načinom, gdje sudjeluje i naša seniorska reprezentacija.

 

U subotu, prvog dana natjecanja na strunjaču su izašla naša 4 hrvača:

 

Ivan Lizatović u kat. do 55 kg, koji je u prvoj borbi svladao izraelskog predstavnika na bodove, da bi u slijedećem kolu izgubio na bodove od moldavskog predstavnika i time završio natjecanje.

 

Tonimir Sokol u kat. do 60 kg, koji je u prvom kolu poražen na bodove od slovačkog hrvača, koji je na kraju osvojio naslov Prvaka Europe, ali time dao šansu Tonimiru da popravi plasman kroz repesažne borbe. No, Tonimir Sokol je u borbi repesaža poražen na bodove od domaćeg predstavnika, Srbina Štefaneka, koji je na kraju zauzeo treće mjesto.

 

Siniša Hogač u kat. do 96 kg u prvom kolu za protivnika je imao Armenca Aleksanyana, od kojeg je izgubio na bodove. Kako je armenski hrvač došao do finala (i kasnije osvojio prvo mjesto, odnosno naslov Prvaka Europe) Siniša je također u repesažu imao priliku za bolji plasman, no od njega je bio bolji mađarski hrvač Rizmayer koji je pobijedio Hogača na bodove.

 

Marko Košćević je u kat. do 120 kg odmah u prvom kolu voljom ždrijeba za protivnika dobio Rusa Baroeva, olimpijskog pobjednika iz Atene 2004. godine i osvajača više europskih i svjetskih medalja. Rus je rutinski odradio borbu i pobijedio našeg Marka na bodove. Kako je i ruski hrvač došao do finala, Marko je također ušao u repesežne borbe, no i on je u prvom kolu repesaža izgubio svoju borbu od Ukrajinskog predstavnika.

 

 

 

Sveukupno možemo konstatirati da su svi naši hrvači imali vrlo težak ždrijeb prvog dana natjecanja te da nisu uspjeli napraviti veći uspjeh, no nadamo se da će više sreće i uspjeha imati naša preostala tri hrvača koji nastupaju danas, drugog dana natjecanja:

 

Dominik Etlinger u kat. do 66 kg u prvom kolu za protivnika ima gruzijskog hrvača, Božo Starčević u kat. do 74 kg u prvom kolu hrve sa grčkim predstavnikom, dok Nenad Žugaj koji nastupa u kat. do 84 kg  ima za protivnika bjeloruskog hrvača.

2016
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 04:34 Wulan ... je rekao/la:
;-DAch ja, das Leben ist mitunter eine Realsatire... Gibt fcbrigens sogar vegenan Parmesanersatz in D... ;-) Vlt. wfcrde der Gast den ja gerne essen... ;-)) Ich frage mich allerdings, ob der gesfcnder ist als das Original... v.a. ffcr Menschen, die nicht unter Laktoseintoleranz leiden.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije