Autor: Admin
Datum objave: 31.03.2012
Komentari:
0,00


PRVENSTVO HRVATSKE U FULL CONTACTU

Impresivan broj natjecatelja

U nedjelju se u Kutini održava prvenstvo Hrvatske u kickboxingu, kadeti će se natjecati u disciplini semi contact a juniori i seniori u disciplini full contact.

 

Prvenstvo će poslužiti izborniku Hrvatske full contact reprezentacije šibenčaninu Jošku Sunari kao jedan od glavnih pokazatelja za izbor seniorske Hrvatske reprezentacije koja u Studenom mjesecu nastupa u Bukureštu na prvenstvu Europe, posebno  interesantno će biti pratiti ishod muških kategorija do 63,5 kg, do 71 kg i do 91 kg te ženske do 60 kg s obzirom da će osvajači odličja na EP u tim kategorijama steći pravo nastupa na drugim svjetskim borilačkim Igrama koje će se održati u Sankt Petersburgu u Rujnu 2013. godine (prve Igre održane su u rujnu 2010. u Pekingu).

 

Također, izbornik Sunara će temeljem rezultata u juniorskoj konkurenciji slagat reprezentaciju i za juniorsko SP koje se u Rujnu ove godine održava u Bratislavi gdje će se održavati i kadetsko SP za koje će reprezentaciju slagati izbornik za semi contact Dražen Šalković.

 

Inače za prvenstvo se prijavio zaista impresivan broj natjecatelja- ukupno 296 iz 53 Hrvatska kluba.

2826
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, HKBS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije