Autor: Admin
Datum objave: 21.10.2012
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


RADITE NA SVOJIM NOGAMA

Žene ne zanima samo torzo, radite i na nogama

Najgora moguća pojava u ljeti na našim prekrasnim plažama svim ženama je zasigurno – Pančo tip muškaraca. Sigurno ste čuli za Pančo i Toro crtić. Ako niste evo vam slike.

Da upravo cure zezaju nabildane dečke koji imaju napuhani torzo a kržljave nožice da su kao ovaj zeleni žabac sa dugim nogama.


Ako se pita žene bolje je da onda muškarac nema niti razvijeni torzo pa da mu cijelo tijelo izgleda skladno nego da bude napuhan samo u prsima i rukama.

Mnogi muškarci imaju dobro razvijen gornji dio tijela - ruke, ramena, prsa, leđa. Torzo znaju naglasiti i uskim majicama. No, nerazmjer ubrzo postaje očit. Tanušne nožice ne pristaju razvijenom torzu. Usto, stezanje gornjih mišića samo će vam izazvati bolove u leđima. Tijelo mora disati. Ne zaboravite da na nogama stojite čitav dan - one nose sav vaš teret.

Možda sada mrzite žene ali i one kao što i vi njih procjenjujete procjenjuju vas. Stoga ako radite na sebi radite onda cijelo pakovanje a ne samo pola. Nema smisla raditi pola tijela. Noge su važan dio vas a i sastavni dio vaše pojave. Stoga ako hoćete zadivljenje uzdahe a ne uzdah koji kroz smijeh govori – Pančo i Toro – poradite na mišićima koje svakodnevno koriste za kretanje.


Osim za izgled, poznati boksač Solis, dokazao je nama a i sebi da tanke nožice mogu biti opasne i za profesionalnu karijeru. To što on nije poradio na svojim nogama stajalo ga je nekoliko milijuna dolara i ležanja u bolnici te mjesece rehabilitacije nakon operacije. Stoga svim sportašima mora biti jasno da se na nogama konstantno radi.

Zato ona većina muškaraca koja brine o svojem tijelu najviše pažnje posvećuje bicepsima, prsima i trbušnjacima dok istovremeno zanemaruje noge treba početi mijenjati svoje navike.
Noge moraju biti dobro uvježbane jer na njima ste gotovo čitav dan. Tijekom dana hodamo na posao, do dućana, trčimo za tramvajem, penjemo se stepenicama, stojimo i slično. Svaka takva aktivnost napreže donji dio tijela, točnije noge koje se sastoje od velikih skupina mišića i zahtijevaju mnogo energije, kisika te krvi prilikom svakog pokreta.


Slabost jednog dijela tijela izaziva veće naprezanje drugih dijelova prilikom izvođenja kompleksnijih vježbi. Neravnomjerna razvijenost tijela utjecat će na položaj tijela, izazvat će bolove u leđima i “krivicu” će podnositi drugi dijelovi tijela.

Oni koji na poslu dugo stoje često imaju običaj da se oslanjaju samo na jednu nogu. Nastojte to izbjegavati češćim odmaranjem. Ako nosite laptop, bolje je da ga imate u torbi koja se nosi na leđima kako bi se težina ravnomjerno rasporedila. Prilikom izlaska iz automobila obično izbacimo jednu nogu, na nju prebacimo svu težinu, a zatim izbacimo i drugu nogu.
Promijenite tu naviku. Izbacite obje noge istovremeno i zatim izađite van. Obrnut je postupak kad ulazite u automobil - sjesti, zatim ubaciti noge.
5696
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije