Autor: mi
Datum objave: 25.12.2019


Rampage: Fedor je i dalje jako opasan. Naš meč nosi opasnost za obojicu

Quinton Jackson (38-13) u subotnju borbu s Fedorom Emelianenkom (38-6-1NC) ući će najteži u karijeri.

Očekuje se da će 41-godišnji Amerikanac, koji je bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji biti na oko 120 kilograma za borbu na Bellatoru 237/RIZIN-u u Saitama Super Areni.

 

"Nikad nisam ni sanjao da ću se boriti s Fedorom. Kad smo bili u PRIDE-u ja nisam bio teškaš, ali sada sam veliki momak. Sada sam teškaš. On je očigledno i dalje teškaš. Čim sam došao u tešku kategoriju znao sam da će morati doći do naše borbe, ali nisam razmišljao o tome" rekao je 'Rampage' uoči okršaja s legendarnim Rusom.


"Fedor je jako, jako opasan. I dalje je jako agresivan. Stilovi čine borbe i mislim da naš meč nosi opasnost za obojicu."


"Bit će to kao u starim vremenima. Stvarno mi je nedostajalo boriti se u Japanu i rekao sam svom treneru da bih volio završiti karijeru tamo."


"Fedor je jako, jako dobar u parteru, a ja volim misliti da imam dobru obranu protiv jiu jitse  i sve to, tako da me nije briga gdje će borba završiti. Samo želim uzbudljivu borbu."

Jackson još ne zna kada će završiti karijeru iako zna da bi taj dan mogao doći vrlo brzo.

"Čovječe imam 41. Mislim o tome svaki put kada stupim na tatami, na svakom treningu. Mislim samo o odlasku u mirovinu" rekao je za MMA Junkie.


Rampage se nije borio od rujna 2018. kada je u drugoj rundi nokautirao Wanderleija Silvu u njihovom četvrtom ogledu. Fedor je zadnji put nastupio u siječnju ove godine u finalu Bellatorovog Grand Prixa u kojem ga je Ryan Bader nokautirao za 35 sekundi.




Foto: Esther Lin


1018
Kategorije: MMA
Tagovi: Rampage Jacskon, Fedor Emelianenko
Najpopularnije
Najnovije