Autor: Admin
Datum objave: 17.02.2013
Komentari:
0,00


RAPHAEL MARTINETTI VIŠE NIJE PREDSJEDNIK FILE

Izglasano nepovjerenje

U Svjetskoj hrvačkoj organizaciji nastala je prava panika nakon što je Međunarodni olimpijski odbor objavio kako je upitno hoće li se hrvanje naći u olimpijskom programu na OI 2020. godine. Prvi potez je povučen, Raphael Martinetti nije više predsjednik File...

 

Švicarac Raphael Martinetti nije više prvi čovjek Svjetske hrvačke organizacije. Martinettiju nije izglasano povjerenje na sastanku Izvršnog odbora u Tajlandu i FILA traži novog čelnog čovjeka. V.d. predsjednika bit će do rujna Nenad Lalović iz Srbije.

 

Bilo je puno kritika na Martinettijev rad, pa čak i njegov izbor kao predsjednika koji dolazi iz države bez hrvačke tradicije. Martinetti nije pokazao da je zaslužio povjerenje, hrvanje je u njegovom mandatu značajno palo i sada je ostao bez čelne pozicije.

 

 

"Njegovim odlaskom hrvanje može samo rasti i biti sve bolje. Lošije od ovoga ne možemo", izjavio je čelni čovjek Američkog hrvačkog saveza.

 

Martinettijev mandat će ostati zapamćen po najtežim danima ovog sporta u njegovoj povijesti, po mogućem izbacivanju iz olimpijske obitelji, stalnim promjenama pravila i radu bez nekon plana i programa.

1412
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije