Autor: mi
Datum objave: 20.08.2015


RDA: Cerrone mene optužuje, a on nema čistu prošlost

Rafael Dos Anjos u prvoj obrani naslova UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji 19. prosinca borit će se po drugi put protiv Donalda Cerronea.

Brazilac se nada i drugoj pobjedi, a u mjesecima koji prethode borbi Cerrone je optuživao prvaka za korištenje dopinga. Ni sam 'Kauboj' nema čistu prošlost. 2007. u WEC-u je bio pozitivan na dijuretik, lijek koji uzrokuje povećano izlučivanje urina.

Upravo ta činjenica zasmetala je prvaku.


"Mislim da je suludo da se on šali na ovu temu. Taj tip nema čistu prošlost i ne može nikome ništa reći. Već je uhvaćen u korištenju dopinga. Ja nisam i to me razljutilo. Puno priča o meni i naša borba imat će osobnu notu, a to je i bolje za mene. Fokusiram se na borbu 100% i neće me uspjeti pokolebati. Imam iskustva s tim. Napravio sam to Diazu. Bilo je toliko osobno da je završilo tako kako je završilo. To dodatno pomaže" izjavio je RDA za Combate.


"On se šali, pokušava biti smiješan u vezi toga, ali ozbiljno, ja mu nisam prijatelj niti ne namjeravam biti. Ja mu nisam prijatelj s kojim se može šaliti. Čekam dan kada ću ga ponovno prebiti."


Dos Anjos je u borbu za naslov s Anthonyjem Pettisom ušao s ozljedom koljena.


"Želio sam se ponovno boriti ove godine i datum je idealan. Koljeno mi je gotovo na sto posto i još malo ću početi s jakim treninzima. Ne mislim da ću morati paziti na udarce nogom. Bojao sam se to raditi protiv Pettisa, ali do borbe sa Cerroneom ću biti na 110 posto. To nije bila teška ozljeda, ali je bila komplicirana za liječiti. Ovo mi je prvi put da sam ozlijedio koljeno."


Foto: Esther Lin

751
Kategorije: MMA
Tagovi: Donald Cerrone, Rafael Dos Anjos
Najpopularnije
Najnovije