Autor: mi
Datum objave: 09.02.2016


RDA: 'McGregor će se slomiti poput curice'

Rafael Dos Anjos glasom je gostovao na MMA Houru.

Prvak u lakoj kategoriji govorio je o borbi s prvakom perolake kategorije Conorom McGregorom na UFC-u 196.

"Taj tip misli da je otmjen jer se dobro oblači i vozi dobar automobil, ali on nema nikakvih manira, on je odvratna osoba. Ne shvaćam to osobno. On je glumac i glumi. Ja ću ga poslati natrag kući - u njegovu kategoriju. Ostatak života imat će noćne more o lakoj kategoriji."


O tome kako se uspio suzdržati i neodgovoriti McGregoru tijekom press konferencije.

"Znate, nije to bilo teško. Kad sam bio mali, roditelji su mi rekli da se nikada ne svađam s ludim ljudima, već da ih pustim da pričaju. Ja sam hladne glave. Ja samo radim svoj posao i ja ću samo staviti ruke na tog tipa. Platit će za sve što je govorio izvan oktagona. Govori loše stvari o mom bogu, o mojoj ženi i djeci. Naravno, prešao je liniju. Ali u oktagonu svi plaćaju za takve stvari."


"Mnogi ljudi, čak i irski fanovi mi prilaze i govore: Molim te ušutkaj ga. Previše priča. Mislim da 99% ljudi koje srećem govori istu stvar. Učinit ću ovo za sebe, moje trenere i fanove. I za svog Boga, On tvrdi da je bog, ali nije."

"On sramoti svoj narod. Tjera ih da se osjećaju posramljeno. Moj susjed je Irac, ima ženu i dvoje djece. Svaki put kad se sretnemo kaže mi: Prebij tog tipa! Conor sramoti Irce."

"To je velika borba, ali Conor nije moj najteži protivnik. Za mene to je još samo jedna borba. Za druge ova je borba drugačija jer on puno priča, vrlo je popularan i ima puno fanova. Ali sretao sam tipove poput njega, tako da je ovo za mene samo još jedna borba."

"Ben Henderson i Donald Cerrone su jači protivnici. Oni su na drugoj razini, čovječe. Oni su jači i brži i viši od tog tipa. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Dani Whiteu i Lorenzu jer si mi napokon dali jednu laku borbu."

"Mislim da ga mogu pobijediti svugdje. Da se borimo u jiu jitsu meču pobijedio bih ga. Da se borimo u karate meču pobijedio bih, da se borimo po K-1 pravilima pobijedio bih ga. Slomit ću ga mentalno na nogama, pa će se osjećati loše. Kad ga nekoliko puta jako udarim, ako poželim možda ću ga srušiti. Ali ne ulazim u ovu borbu s ciljem da se ne borim na nogama s Conorom. Bolji sam na svim poljima."

"Ne želim reći da on nije dobar borac. Dobro kontrira, ima dobar lijevi direkt kojeg se moram paziti. Ali on nema ništa što već prije nisam vidio. Borio sam se s Nateom Diazom koji bolje boksa, duži je i vrlo nezgodan protivnik. Cerrone je vrlo dobar Muay Thai tip, vrlo dugačak. Borio sam se s boljim protivnicima prije."

"Zaradit ću isto kao i obično. Svima se sviđa novac. Meni se sviđa novac, treba mi novac kako bih preživio, ali ja ne volim novac. Novac nije moj bog, ja ne obožavam novac poput njega. Ja sam sretan s onim što zarađujem. Nije sve u novcu. Radi se o časti. Pokazat ću svijetu zašto sam prvak i zašto ću držati ovaj pojas dugo vremena."

"Conor ne poštuje nikoga i ništa. On kaže da je moja dvorana klošarska, a u njegovoj dvorani svi osim njega su izgubili. Samo je Conor pobijedio. Mi imamo dvojicu prvaka i imat ćemo ih još dugo vremena."

"Treniram s istim momcima s kojima sam radio i prije. Možda ću sparirati s Lyotom Machidom i njegovim bratom. Imamo dosta karatista ovdje."

"Da, ja spariram s Lyotom koji je veći od mene. Mislim da se to tako radi. Ne radim samo kako je meni ugodno, zato sam i prvak."

"Sigurno ću pobijediti. Ne vidim kako bi me taj tip mogao pobijediti. Moja prognoza je da borba neće trajati pet rundi. Trajat će dvije ili tri runde. Taj tip se neće moći nositi sa mnom više od dvije runde. Slomit će se poput curice."

"Ako ga dobijem priliku završiti, završit ću ga. Prvo ga želim par puta udariti. Želim da osjeti moju snagu, zato jer se tako dobro zabavljao u oktagonu. Sve što je predviđao se ostvarilo, ali ovog puta kristalna kugla mu je malo mutna. Mislim da ne vidi dobro. Osjetit će razliku, pokazat ću mu loši dio boravka u oktagonu. Ja sam prošao i dobre i loše dijelove i ja ću ga upoznati s lošim."


768
Kategorije: MMA
Tagovi: Rafael Dos Anjos, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije