Autor: Admin
Datum objave: 06.04.2013
Komentari:
0,00


REGIONALNI SEMINAR ZA TEHNIKU

Poomsae seminar

U organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza 07.04.2013. održat će se regionalni seminar za tehniku (Poomsae) za klubove, članice HTS-a sa područja Brodsko posavske županije, Osječko baranjske županije, Požeško slavonske županije, Vukovarsko srijemske županije i Sisačko moslavačke županije.

 

Seminar će se održati u Cerniku u sportskoj dvorani OŠ "Matija Gubec" od 11,00 do 17,00 sati. Seminar će voditi Viktor Romančuk, voditelj programa aktivnosti HTS-a u tehničkim disciplinama te treneri Vlado Ivček i Davor Prđun.

 

 

 

Na seminar se pozivaju ispitivači, suci za tehniku, treneri i sportaši od 8 kupa na više.

 

Pozivaju se i ispitivači, suci za tehniku, treneri i sportaši iz klubova, članica HTS-a sa prostora Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Karlovačke županije, Bjelovarsko bilogorske županije, Sisačko moslavačke županije na regionalni seminar za tehniku (Poomsae) Hrvatskog taekwondo saveza. Cilj seminara je upoznavanje članica HTS-a sa stručnim timom zaduženim za organizaciju i provođenje programa tehnike (Poomsae) u Republici Hrvatskoj.

 

U praktičnom dijelu seminara ispitivači, suci za tehniku, treneri i sportaši aktivno će sudjelovati u treningu tehnike (izvođenje taekwondo tehnike i formi-Poomse). Sudjelovati mogu sportaši od 8 kupa na više.

1526
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije