Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


RELJIĆ OBEĆAVA ODLIČNU BORBU

24-godišnji Goran Reljić će u subotu u MGM Grand Areni po prvi put nastupiti u najvećoj MMA organizaciji, američkom UFC-u. Reljić je završio s pripremama i spreman je za okršaj s Brazilcem Wilsonom Gouveiom. Reljić je borac koji ima savršen „score“, borac bez poraza koji je spreman ući na velika vrata i dokazati da je spreman za velike stvari.

Jučer je poznati UFC-ov novinar Thomas Gerbasi uspio uhvatiti Reljića i porazgovarati s njim nekoliko dana pred borbu. Kako i sam Gerbsi kaže Reljić je „rođeni borac“, njemu borbe u Ultimate Fightu nisu odabir, njemu je Ultimate Fight obveza. „Imam dobro iskustvo u Ju-jutsi, na turnirima nikad nisam izgubio i trenirao sam s Deanom Listerom, Minotaurom, Fabriciom Werdumom, Rogerom Gracieom i drugim vrhunskim borcima.“- rekao je Reljić za UFC.

Reljić se osvrnuo i na karijeru Mirka Filipovića gdje komentira njegov nastup na UFC-u. „Mirko je veliki borac i mi smo dosta pričali o UFC-u. Upozorio me da su kavez i UFC drugačiji, što ja znam jer sam odradio četiri borbe u kavezu.“ Reljić vjeruje kako će se Cro Cop brzo vratiti u top formu i zauzeti vrh teške kategorije. „Nakon borbe s Gonzagom nije dobro napravio, teško je vratiti se nakon takvog poraza ali mislim da može puno bolje.“ – komentira Goran.

Goran Reljić se trenutno nalazi u Las Vegasu gdje je priveo kraju pripreme za svoj debi na UFC-u. U kampu Randyja Coutura Reljić je radio sparinge s vrhunskim borcima iz UFC-a a svakako je bitno spomenuti Wanderleia Silvu, Forresta Griffina i Martina Kapmanna. Reljić kao svoje prednosti u borbi s Gouveiom navodi svoju mladost, želju za dokazivanjem i brzu prilagodbu.

1268
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije