Autor: Admin
Datum objave: 17.03.2012
Komentari:
0,00


REPREZENTATIVCI U NIZOZEMSKOJ

Pogledajte tko je otputovao na Dutch Open

Hrvatska taekwondo reprezentacija otputovala je na jaki međunarodni turnir Dutch Open koji se ovog vikenda održava u Eindhovenu.

 

Juniorima i juniorkama biti će to posljednja provjera uoči svjetskog prvenstva u egipatskom Sharm El Sheikhu dok će seniorke između Nizozemske i europskog prvenstva imati još nastup u Belgiji. Taekwondo sezona se polako zahuktava. I dok je splitskim blizankama Ani i Luciji Zaninović primarni cilj hvatanje forme za olimpijske igre ostatak seniorske reprezentacije formu tempira za Manchester i prvenstvo starog kontinenta.

 

U Eindhoven su iz taekwondo kluba Marjan otputovali Ana i Lucija Zaninović, Petra Matijašević te juniori Lovre Brečić, Luka Bugarin, Toni Kanaet i Tanja Rastović.

 

 

 

S obzirom da je olimpijska godina europsko prvenstvo će biti pravi test vrijednosti svih naših reprezentativaca jer će velesile poput Španjolske, Turske, Velike Britanije na prvenstvo u najjačim, olimpijskim sastavima. Ana i Lucija Zaninović, Petra Matijašević te ostatak reprezentativaca…., sigurno imaju kvalitete suprotstavit se imenima poput Jade Jones, Servet Tazegul, Joel Gonzalez, Brigitte Yague, a u prilog tome ide i činjenica da je Maria Espinoza, olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja iz Meksika stigla u Hrvatsku na dvotjedne pripreme kako bi u Londonu pokušala obraniti naslov.

 

„U Hrvatskoj je puno odličnih taekwondoistica, izuzetno kvalitetnih sa odličnim načinom rada, a meni je upravo takav tip boraca potreban u pripremi za pokušaj obrane olimpijskog zlata.“ - rekla je nakon treninga reprezentativka Meksika koja je s našim djevojkama provela pripreme i u kampu La Loma.

2104
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije