Autor: mi
Datum objave: 10.02.2020


Reyes: Zbog mene je Jon Jones izgledao samo kao čovjek

Dominick Reyes (12-1, 6-1 UFC) pružio je borbu života, ali to nije bilo dovoljno da pobijedi Jona Jonesa.

‘The Devastator’ je u meču za naslov UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji doživio prvi poraz u karijeri izgubivši od branitelja naslova jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi.


30-godišnji Amerikanac nije bio sretan odlukom sudaca, pogotovo bodovanjem Joea Soliza koji je Jonesu dao 4 runde.

“Osjećam da mi nisu pokazali poštovanje. Jedan od sudaca je bodovao 49-46? Tko si ti? Želim porazgovarati s tobom. Ali osim tog čovjeka, znam da sam dobio tu borbu. Bio sam u njoj i ne trebam ju ponovno pogledati. Zbog mene je Jon Jones izgledao samo kao čovjek. Nametnuo sam mu borbu.”


“Ponosan sam na sebe. Izašao sam i borio se svim srcem. Cilj mi je bio da ovo postane klasik i osjećam da sam to i uspio.”

“Prva runda je prošla upravo onako kako sam zamišljao. Bilo je malo tripozno. Ja nemam razvikane trenere, ne treniram u velikoj dvorani, kako bi rekli ja treniram u podrumu. Za mene je ovo ogromna potvrda. Ovo je prvi put da sam odradio pet rundi i to protiv Jona Jonesa koji je možda i najveći svih vremena. Navalio sam na njega i natjerao sam ga da se bori. Osjećam da sam ja narodni prvak.”


„Puno ljudi iz UFC-a mi je reklo da sam trebao pobijediti. Iako nisam pobijedio uzdrmao sam svijet.”

„Volio bih se ponovno boriti s njim. Na kraju mi je rekao: Čovječe, ti si prava stvar, nisam to očekivao od tebe, imat ćemo epski revanš.”

„Mislim da je ovo učvrstilo moju poziciju u UFC-u za dugo vremena.”





Foto: Esther Lin
1236
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones
Najpopularnije
Najnovije