Autor: Admin
Datum objave: 08.10.2012
Komentari:
0,00


REZULTATI I KOLA 1 HHL

I. krug Lige: 06.- 07. 10. 2012.

Nakon održanog I kola 1 HHL, u borbi za osvajanje naslova prvaka slavili su domaćini, dok u su gosti bili uspješniji od domaćina u borbi za plasman od 5.-8. mjesta.

 

Gospić:   GOSPIĆ   -  VINDIJA    4:3

 

Gospićani su ostvarili  važnu pobjedu nad  vrlo nezgodnom Vindijom iz Varaždina. Bio je to sraz naših ponajboljih hrvača i reprezentativaca, koji su nekako podjednako raspoređeni u ova dva kluba. Vindija je očekivano ostvarila pobjede u kategorijama 55 i 60 kg gdje su Frankol i Lončarić doveli goste u vodstvo od 2:0.

 

Naredne dvije kategorije 66 i 74 kg pripale su domaćinu gdje su pobjedama Etlingera i Starčevića domaćini izjednačili na 2:2.  Trener Vindije pripremio je i malo iznenađenje domaćinu kada je odredio da u kategoriji 84 kg nastupi  reprezentativac Sokol, koji obično nastupa u kategoriji 60 kg. Iskusni Sokol  pobjedom nad  mladim Aščićemi doveo je Vindiju u vodstvo , a goste je samo jedna pobjeda dijelila do ukupne pobjede u ovom meču.              

 

U kategoriji 96 kg Vindija je velike nade polagala u nastup Hogača koji u međusobnim ogledima ima bolji skor od hrvača Gospića Đoka.  Ovoga puta Đok je bio uspješniji od Hogača i doveo domaćina do izjednačenja 3;3.  Pobjedom Koščevića nad Šokmanom u kategoriji 120 kg, domaćini su došli do prve i vrlo značajne pobjede u ovom natjecanju.

                                                                                                                                                                                                                      

Petrinja: GAVRILOVIĆ   -  LIKA              7:0

 

PETRINJA – Hrvači petrinjskog Gavrilovića odlično su otvorili doigravanje za prvaka 1.HHL. U susretu 1.kruga, kao domaćini, bili su bolji od zagrebačke Like s maksimalnih 7:0, pred oko 150 gledatelja.

 

Petrinjci su već na startu imali prednost budući Zagrepčani nisu imali predstavnika u kategoriji do 60 kg, koju je Boris Baniček dobio bez borbe, a dalje su slijedile pobjede Marka Grabovca, Kristijana Šimatića, Roberta Sigura, Tomislava Lavrića, Vinka Kadečke i Stjepana Lavrića.

 

"Ličani , kao najveći gubitnici ovogodišnjeg prelaznog roka u kojemu je veliki broj vrhunskih hrvača napustio klub,  izgubili su svaku mogućnost obrane naslova prvaka.  Iako smo očekivali pobjedu u ovom meču, zahtijevao sam od svojih hrvača odgovoran pristup i maksimalnu angažiranost. Kao ekipa ostvarili smo maksimalni učinak, a dodatno sam zadovoljan i svakim pojedinačnim nastupom mojih hrvača.    Sljedeći vikend gostujemo kod vrlo jakog Gospića , a ishod tog meča  dati će pobjedniku laganu prednost u borbi  za osvajanje naslova prvaka. – izjavio je trener HK Gavrilović – Franjo Pereković"

 

 

 

Rezultati su:

 

55 kg Grabovac – Josipović 1:0     (13:0 tt 2,32)

60 kg Baniček                         1:0     (bb)

66 kg Šimatić – Matošić        1:0     (14:0 tt 3,55)j

74 kg Sigur – Popov              1:0     (9:0)

84 kg T.Lavrić – Čačić           1:0     (12:0)

96 kg Kadečka – Lopac        1:0     (10:3)

120 kg S.Lavrić – Kralj            1:0      (5:0)

 

Nakon odigranog I kolo u doigravanju za prvaka 1 HHL, prvoplasirana je ekipa HK Gavrilović, drugi HK Gospić, treća HK Vindija i četvrta HK Lika.

 

Plasman za poredak  od 5-8 mjesta

 

Pula:   ISTARSKI BORAC   -  HRVATSKI RAGOVOLJAC   3:4

Vrbovec:  PIK VRBOVEC   -  SESVETE                                1:6

 

Plasman za poredak 9-10 mjesto

 

Zagreb:   LOKOMOTIVA   -  SISAK                          3:4

 

 

 

II. krug Lige:  13. - 14. 10. 2012.

 

Varaždin: VINDIJA  -  LIKA

Gospić:  GOSPIĆ  -  GAVRILOVIĆ

Brezovica:  HRVATSKI DRAGOVOLJAC  -  SESVETE

Pula:  ISTARSKI BORAC  -  PIK VRBOVEC

1635
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije