Autor: Admin
Datum objave: 24.11.2011
Komentari:
0,00


REZULTATI IZ IRSKE

Hrvati uspisali 3 pobjede

Hrvatska kickboxing reprezentacija jučer je odradila prve nastupe na Svjetskom kickboxing prvenstvu u Irskoj...

 

Nastup u semi contactu do 60 kilograma imala je Vedrana Halinčić koja je u prvoj borbi imala za protivnicu predstavnicu Velike Britanije Annu Jermakovu. Halinčić je uspješno odradila borbu i upisala pobjedu i danas je očekuje borba u četvrtini finala protiv Shaune Bannon iz Irske.

 

Pero Gazilj se također plasirao u četvrtinu finala pobjedevši Piotra Goreckog iz Poljske. Gazilj nastupa u kategoriji iznad 94 kilograma. Njegov protivnik u sljedećem kolu je Austrijanac Gunther Weninger.

 

Druga hrvatska predstavnica u semi contactu, Ana Znaor danas će zabilježiti prvi nastup protiv grčke prestavnice Georgie Prasinou. Ana Znaor nastupa u kategoriji do 65 kilograma.

 

U kategoriji do 69 kilograma u semi contactu Miroslav Grgić, član KBK Moslavac Popovača se suprostavio Timmyju Sarantoudisu iz Njemačke. Nažalost, Njemac je u ovoj borbi bio jači, Grgić je ispao u osmini finala.

 

Prvi nastup danas će ubilježiti i Valentina Balazinec u full contactu u kategoriji do 52 kilograma. Njezina protivnica u četvrfinalima je Monika Markowska iz Velike Britanije.

 

Hrvatski kickboksač Damir Tovarović jučer je imao prvi nastup u full contactu na Svjetskom kickboxing prvenstvu. Tovarović se borio s Eddiejem Theronom i pobjedio prekidom u drugoj rundi. U meču osmine finala a u današnjem dvoboju četvrt finala susrest će se sa aktualnim svjetskim prvakom, finskim predstavnikom Jukkom Saarinenom u borbi za medalju.

 

Agron Preteni danas nastupa u full contactu do 91 kilogram. Njegov protivnik je Mirko Gabor iz Mađarske.

2250
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, WAKO, HKBS
Komentari
# 1 Dana 25.11.2011 - 09:36 vatreni ... je rekao/la:
Šteta za Grgića kojeg osobno poznam kao brzog borca u semi kontaktu i mislio sam da će pobjedit ali eto njemac je bio bolji zaslueno pobjedio. Ćestitke svim današnjim pobjednicima i puno sreće u ostatku natjecanja.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije