Autor: Admin
Datum objave: 05.06.2013
Komentari:
0,00


REZULTATI MEĐUNARODNOG MEMORIJALNOG TURNIRA

Tomislav Kuzmić-Kuzma

U Varaždinu je u nedjelju, 02.06. u organizaciji HK Vindija i gradaa Varaždina održan 1. međunarodni juniorski turnir Tomislav Kuzmić-Kuzma, u spomen na prije 6 godina tragično preminulog člana HK Vindija i juniorskog i seniorskog prvaka Hrvatske, Tomislava Kuzmića.

 

Na turniru je nastupilo 47 hrvača iz zemlje i inozemstva.

 

POJEDINAČNI POREDAK PO KATEGORIJAMA

I. MEĐ. TURNIR "TOMISLAV KUZMIĆ‐ KUZMA" ‐ GR

 

50 kg

1 BRALA Tony CROATIA

2 VIDOVIĆ Dragan CROATIA

3 BEŠENIĆ Mihael VINDIJA

 

55 kg

1 LEVAI Zoltan SLOVAKIA

2 KOČAR Daniel SLOVENIA

3 PETRAK Mario METALAC

4 BOLFEK Ivica PIK VRBOVEC

 

60 kg

1 GRBINIĆEK Jurica HRVATSKI DRAGOVOLJAC

2 ŠAČIĆ Luka SESV. KRALJEVEC

3 GRABOVAC Marko CROATIA

3 ŠMIDLEHNER Nino SESV. KRALJEVEC

 

66 kg

1 ŠIMATIĆ Kristijan CROATIA

2 ĐORĐEVIĆ Nikola CROATIA

3 MIHALEC Luka PODRAVKA

4 BREZONJIĆ Mario METALAC

 

74 kg

1 ŠAČIĆ Filip SESV. KRALJEVEC

2 BREZAK Stjepan ZAGREB

3 BAJAC Marko SESV. KRALJEVEC

3 HUKLEK Ivan CROATIA

 

84 kg

1 LUBURIĆ Vjekoslav CROATIA

2 BARIŠIĆ Ivan 1994 GAVRILOVIĆ

3 HUKLEK Filip SESVETE

3 MIHALJ Mario HRVATSKI DRAGOVOLJAC

 

96 kg

1 SOOS Tamas SLOVAKIA

2 DOBRENIĆ Milan GAVRILOVIĆ

3 BREZAK Ivan METALAC

4 KANIŽIĆ Vinko VINDIJA

 

120 kg

1 ŠAVUK Dino SESVETE

2 PECHAR Mateo SESVETE

3 SEVER Josip HRVATSKI DRAGOVOLJAC

4 SELAK-KAJIĆ Marko GAVRILOVIĆ

 

 

1564
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 2 Dana 09.10.2015 - 00:58 Gonzalo ... je rekao/la:
Hello Dear, are you genuinely viiinstg this web site regularly, if so afterward you will absolutely obtain pleasant know-how.Digital design webbdesign firms use computers to design photographs, orgraphics, and manipulate them to create graphic design print photos that are then usedin advertising, advertising and marketing, magazines, newspapers, andother media. Usually, it’s digital design graphic design firms that students have in mind whenpursuing an training in graphic design. http://devartbbrqv.com [url=http://dqisorcwq.com]dqisorcwq[/url] [link=http://wrwmdkuee.com]wrwmdkuee[/link]
 
# 1 Dana 19.09.2015 - 08:35 Adriano ... je rekao/la:
U glavnom se goorvi o starom sajmištu kao logoru za vreme okupacije.Ali, niko ne goorvi o sajmištu u kraljevini JUgoslaviji i šta se tamo nalazilo.Rodjena sam 1931.godine ui moj otac urednik lista Vreme (postojala su 2 Politika i Vreme i Pravda koja je bila daleko ispod tiraža ovih listova, odveo me je na vazduhoplovnu izložbu na kojojnje bio izložen pravi avion maloletnog kralja Petra.Kakookrećem elisu tog aviona slikao me je fotoreporter Vremena i ta fotografija je objavljena u ovom listu.Pored toga na proslavi 50 godina Simfonijskog orkestra RTS Nastupila su 2 združena simfonijska orkestra.50.GODIŠNJICA SIMFONIJSKOG ORKESTRA RTSOD 1931. GODINE SIMFONIJSKI ORKESTRI IZJUGOSLAVIJE NISU NASTUPALI ZAJEDNOPreko 30 godina violinista Vinko Bačić bio je član Zagrebačkih solista, zatim član Zagrebačkih simfoničara RTZ, ali i član Simfonijskog orkestra Radio- Beograda zadnje sezone uoči II svetskog rata. Od njega smo saznali da od 1938, godine pa do koncerta na kome su povodom 50. godišnjice Simfonijskog orkestra RTB nastupali združeni orkestri Beograda I Zagreba nije bilo sličnih muzičkih poduhvata. U hali beogradskog sajmišta u zimu 1938. godine održana su dva koncerta na kojima su prvi put nastupila tri združena simfonijska orkestra Beograda, Zagreba I Ljubljane, kaze Vinko Bačić. Dirigovali su Lovro Matačić, director Beogradske opere, Kresiimir Baranović, director Zagrebačke opere i dirigent iz Ljubljane Niko Štritov. Oba koncerta održana su u veoma lošim akustičkim uslovima a publika je sedela u kaputima. Tom prilikom izvedena je Dvoržakova V simfonija I V simfonija Čajkovskog, Hristićeva Ohridska legenda, Baranovićevo Licicedersko srce I Gotovčevo Simfonojsko kolo.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije