Autor: Admin
Datum objave: 24.06.2012
Komentari:
4,67


RICH FRANKLIN POBJEDIO WANDERLEIJA SILVU

Vratio se nakon knockdowna

Rich Franklin se nakon šesnaest mjeseci uspješno vratio u oktagon, u glavnoj borbi večeri UFC-a 147 pobjedio je Wanderleija Silvu...

 

Američki MMA borac i bivši MMA prvak u srednjoj kategoriji Rich Franklin u subotu je nastupio u Belo Horizonteu u Brazilu u glavnoj borbi večeri na UFC-u 147. Nakon šesnaest mjeseci, profesor Matematike, je pobjedio Wanderleija Silvu. Nije ga bilo više od godinu dana, a činilo se kao vječnost.

 

U borbi  s Wanderleijem Franklin je bio vidno bolji, kontrolirao je većinu borbe, imao je puno više čistih udaraca, a i uspješno se vratio nakon što ga je Silva zamalo nokautirao u drugoj rundi.

 

 

Uspio je Franklin preživjeti Wanderleijev napad i kao i 2009. godine na UFC-u 99 poraziti Silvu odlukom sudaca.

 

„Kada se ovako nešto dogodi sjećaš se samo dijelova. Trener mi je rekao da ne budem pohlepan, da biram udarce. Mislim da sam napravio dobar posao.“ – rekao je Franklin.

 

Franklin je upisao svoju 29 pobjedu uz 6 poraza i 1 no contest. S druge strane, Silva je izgubio četvrtu od šest zadnjih borbi.

2110
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Rich Franklin, Wanderlei Silva, UFC 147
Komentari
# 1 Dana 24.06.2012 - 14:10 Wanderlei ... je rekao/la:
Cestitke obojici!Oni su odlicni borci koji su pruzili puno pravih borbi,i uvijek ih je gust gledati.Wand Silva nije vise sta je nekad bio,godine i ozljede cine svoje,ali ima srce i volju i pruza uvijek svoj maksimum,atraktivan je uvijek fighter bio,beskompromisan,opasan za sve!Moj omiljeni borac je Silva uvijek bio!Rich Franklin se borio sa svim najjacim borcima u poluteskoj i vise u srednjoj UFC i pruza takodjer jake borbe,srcan je,hrabar,odlican borac isto,dobar kao osoba..!Njemu cestitka na pobjedi i sta je izdrzao onaj kriticni udarac Wandija!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije