Autor: Admin
Datum objave: 02.04.2012
Komentari:
5,00


RICH FRANKLIN PRIŽELJKUJE TREĆI OKRŠAJ SA SILVOM

Može poraziti Andersona Silvu

UFC-ov veteran i bivši prvak u srednjoj kategoriji Rich Franklin želi treći okraj s Andersonom Silvom, misli da ga može pobjediti...

 

Rich Franklin će svoj sljedeći nastup imati na UFC-u 148, a njegov protivnik će biti Cung Le. Franklin već gleda iza Leja,  gleda na budućnost u srenjoj kategoriji. Franklin je rekao kako bi htio treću borbu s Andersonom Silvom i kako smatra da može skinuti sa trona velikog Spidera.

 

„Razgovarali smo s UFC-om, moj menadžer i ja, o prelasku u srednju kategoriju, na što su mu ponudili borbu s Cung Lejem. Iznenadili su me, jer mislim da Le nije ortodoksan protivnik, ima jako brze udarce, definitivno ne želim biti u njegovom udaračkom dohvatu.“ – rekao je Franklin.

 


 

Također je izjavio da će u sljedećim tjednima detaljnije analizirati svog protivnika i kako će složiti taktiku za njega.

 

Rich se nada obračunu s Brazilcem Silvom, jer kako kaže smatra da bi ukoliko bi dobio priliku, iskoristio bi je na na najbolji mogući način, porazio bi trenutnog vladara i zasjeo na vrh srednje kategorije.

1647
Kategorije: MMA
Tagovi: Anderson Silva, Rich Franklin
Komentari
# 1 Dana 02.04.2012 - 19:11 YAKUZAN ... je rekao/la:
BRAVO RICH
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije