Autor: mi
Datum objave: 17.07.2019


Roach: Pacquiao će nokautirati Thurmana i izazvati Mayweathera na revanš

Manny Pacquiao dočekan je u Vegasu kako to i priliči jedinom boksačkom prvaku u osam težinskih kategorija.

40-godišnja legenda ovog će vikenda izazvati deset godina mlađeg i neporaženog Amerikanca Keitha Thurmana u meču za WBA naslov prvaka svijeta u velteru.


Uz to, njegov tim je demantirao tvrdnje Amira Khana da je potpisao ugovor za meč s Britancem u studenom u Saudijskoj Arabiji.


‘Pac-Manov’ trener Freddie Roach vjeruje da će ključ u borbi s Thurmanom biti razlika u iskustvu. Iako ima samo jedan nokaut od 2009. Roach očekuje da će njegov boksač  nokautirati ‘One Timea’ i izazvati Floyda Mayweathera na revanš.

“Manny Pacquiao će pobijediti nokautom u devetoj rundi i onda že izazvati Mayweathera na revanš. Sa zdravim Mannyjem Pacquiaom priča će biti drugačija, tako da nam ostaje vidjeti hoće li se Floyd odlučiti vratiti nakon što vidi Mannyja” izjavio je za ESPN Deportes.


“Boks, sparinzi, brzina, sve je bilo jako dobro. Već duže vremena nisam vidio Mannyja ovako motiviranog. Keit Thurman je to izazvao i moramo mu se zahvaliti zato jer mu se instinkt vratio.”


Predsjednik Mayweather Promotionsa Leonard Ellerbe izjavio je da će ‘Money’ iz prvih redova pratiti meč svog velikog rivala i Thurmana.

Prva borba između Mayweathera i Pacquiaoa iako je ponudila malo uzbuđenja u ringu postala je financijski najisplativija borba u povijesti. Amerikanac je pobijedio jednoglasnom odlukom nakon 12 rundi. Mayweather je zadnji službeni meč odradio u kolovozu 2017. kad je nokautirao Conora McGregora.




Foto: MP Promotions
500
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Freddie Roach, Keith Thurman
Najpopularnije
Najnovije