Autor: mi
Datum objave: 12.02.2018


Roach: Pacquiao i dalje može pobijediti Lomachenka

Manny Pacquiao i njegov tim ne odustaju od borbe s Lomachenkom (10-1, 8 KO).

39-godišnji Filipinac (59-7-2, 38 KO) prije nekog vremena izjavio je da je u pregovorima za borbu s Ukrajincem, što su Lomachenko i njegov tim odmah demantirali.


Lomachenkov menadžer, Egis Klimas, izjavio je da je Pacquiao starac i da im pobjeda protiv jedinog svjetskog prvaka u osam težinskih kategorija u ovom trenutku ne bi ništa donijela.


Pacquiaov trener Freddie Roach misli da unatoč svim obvezama koje ima Pacquiao i dalje može pobijediti WBO prvaka u superperolakoj kategoriji.

Obojica imaju istog promotora Boba Aruma koji je sklon toj borbi i želio bi da se održi na jesen.

Ako do nje dođe najvjerojatnije će se održati na granici poluveltera (superlake kategorije) od 63.5 kilograma.


'Pac-Man' se sprema za povratak u ring 14. travnja u njujorškom Madison Square Gardenu protiv još neimenovanog protivnika. To će mu biti prva borba od kontroverznog gubitka WBO naslova u velteru protiv Jeffa Horna. Navodno bi se u New Yorku trebao boriti s Mikeom Alvaradom.


Lomachenko je u posljednjoj borbi u prosincu pobijedio Guillerma Rigondeauxa.

 

"Mislim da smo pobijedili u posljednjoj borbi. Manny je i dalje vrlo dobar borac. Na treningu za našu posljednju borbu izgledao je stvarno dobro. Stvarno sam za borbu s Lomachenkom i prihvatio bih ju. Mislim da bi ga Manny pobijedio. Mislim da ja imam boljeg boksača. Koga je Lomachenko zapravo pobijedio? Stvarno mi se sviđaju naši izgledi u toj borbi" izjavio je Roach.

57-godišnji trener je svjestan da sve obveze koje Filipinac ima u njegovim godinama koče idealan plan priprema.

"Imati dva posla istovremeno je vrlo teško. Biti svjetski prvak i senator istovremeno može biti previše za njega. Manny je oduvijek bio zauzet čovjek. Ili je pjevao i plesao ili što drugo, uvijek je bio zauzet. Ali, ovih dana, biti svjetski prvak i senator istovremeno bi moglo biti previše."

Osim Lomachenka, opcija za jesensku borbu je i pobjednik meča između Terencea Crawforda i Jeffa Horna.

"Zaista sam želio da se bori s Hornom, ali mislim da se to neće dogoditi jer se on bori s Crawfordom. Mislim da nam je Horn dužan revanš. Ja sam isto čuo priče da ćemo se boriti s Lomachenkom i Crawfordom, ali ništa nije definitivno dogovoreno. Nisam se uopće čuo s Mannyjem, a ni s njegovim savjetnikom Michaelom Konczom" rekao je Roach.


696
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Freddie Roach, Vasyl Lomachenko
Najpopularnije
Najnovije