Autor: mi
Datum objave: 07.01.2019


Roach: Siguran sam da će se Mayweather boriti s pobjednikom meča Pacquiao-Broner

Nakon što su uzeli predah za dvoboj s Lucasom Matthysseom, Manny Pacquiao i Freddie Roach nastavili su suradnju za borbu s Adrienom Bronerom.

Dvojac radi u njegovom Wild Card Gymu za meč koji se održava 19. siječnja u Las Vegasu, a slavni trener koji je bio dio tima Tysona Furyja za borbu s Deontayom Wilderom uvjeren da će se pobjednik boriti s Floydom Mayweatherom.


Vjeruje da je 41-godišnji Amerikanac ekshibicijski meč s Tenshinom Nasukawom prihvatio samo kako bi bio u oku javnosi uoči novog povratka s pobjednikom dvoboja Pacquiao-Broner.


"Sto posto sam uvjeren da je zbog toga to napravio. Očajnički želi biti na televiziji. To mu nedostaje. On je zapravo normalna osoba i vrlo ugodan momak kad ste s njim jedan na jedan, bez kamera. Ali čim se kamere upale više nije najugodniji čovjek na svijetu."


Prva borba između Mayweathera i Pacquiaoa ostvarila je ukupni prihod od 600 milijuna dolara, ali je bila i žestoko kritizirana zbog manjka akcije. 'Money' je pobijedio jednoglasnom odlukom, a Pacquiao je u meč ušao s ozljedom ramena.

 

Mayweather bi lako promovirao i borbu s Bronerom, kojemu je bio mentor, ali i s kojim ima komplicirani odnos. 


"Mislim da i Manny i Broner imaju to na umu. Siguran sam da će se Mayweather htjeti boriti s pobjednikom te borbe. Zato moramo pobijediti. 


"Mayweather je izgledao stvarno dobro kad je nokautirao tog klinca. Manny također mora biti impresivan u ovoj borbi. Gledao sam njegovu posljednju borbu. Borio se jako dobro i to mu je bila najbolja borba u jako dugo vremena. Mora to ponoviti, a to je definitivno moguće."


Pacquiao je u srpnju tri puta rušio Matthyssea na putu do pobjede nokautom u sedmoj rundi. U tom je meču osvojio 'regularni' WBA naslov u velteru.


Foto: MP Promotions

503
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, Adrien Broner
Najpopularnije
Najnovije