Autor: Admin
Datum objave: 11.12.2011
Komentari:
0,00


ROGERIO NOGUEIRA NOKAUTIRAO TITA ORTIZA

Dominacija Rogeria Nogueire

Antonio Rogerio Nogueira je upisao pobjedu nad Titom Ortizom u trećoj glavnoj borbi večeri na UFC-u 140 u Torontu...

 

Nakon dva uzastopna poraza i opaske Dane White kako bi se dvojica braće Nogueira trebala umiroviti, Rogerio je pokazao da u njemu još uvijek ima vatre. Upisao je pobjedu nad bivšim UFC-ovim prvakom, što ga gura prema vrhu ljestvice poluteške kategorije.

 

Kako se i očekivalo od početka borbe Tito Ortiz je krenuo oštro s konstantnim napadima kojima se Rogerio uspio odhrvati s odličnom serijom udaraca nakon čega je uslijedila Rogeriova dominacija u top poziciju u parteru. Veliki broj fanova u to vrijeme je izvikivalo ime Tita Ortiza koji je preživljavao serije udaraca Nogueire.

 

 

 

Udaraci u tijelo su bili presudni, sudac je prekinuo borbu nakon što je Ortiz pokazao da se više ne može nositi s udarcima.

 

„Osjećam se odlično. Kao da mi se san ispunio. Tito Ortiz je legenda ovog sporta. Želim mu se zahvaliti za borbu.“ –rekao je Antonio Rogerio Nogueira.

 

Nakon borbe Ortiz je čestitao Nogueiri.

 

„Dao sam sve od sebe, čovječe. Ostavio sam svoj život u kavezu. Ponekad pobjediš, ponekad izgubiš. Little Nog je bio bolji čovjek, ili pak bolji borac.“ –rekao je Ortiz nakon borbe.

 

Ortizu je ostala još jedna borba u oktagonu.

2397
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz, MMA, Antonio Rogerio Nogueira, UFC 140
Komentari
# 1 Dana 11.12.2011 - 20:48 cbs ... je rekao/la:
Ortiz je legenda s najviše borbi u UFC-u ali mu je vrijeme za mirovinu
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije