Autor: Admin
Datum objave: 03.06.2013
Komentari:
0,00


ROGERIO NOGUEIRA SE OZLIJEDIO

Neće nastupiti na UFC-u 161

Prema pisanju brazilskih medija Antonio Rogerio Nogueira neće nastupiti na UFC-u 161 jer je ozlijedio leđa...

 

Samo nekoliko tjedana što je Renan Barao povučen iz glavne borbe večeri UFC-a 161 još jedna ozljeda je bila kobna za nastup top borca poluteške kategorije. Radi se o brazilskom borcu Antoniu Rogeriu Nogueiru koji je ozlijedio leđa i neće moći nastupiti na ovom eventu.

 

„Na svoj 37 rođendan, poluteškaš Rogerio Nogueira se morao nositi s neugodnom situacijom, morao se povući iz revanša sa Mauriciom Ruom na UFC-u 161 koji će se održati 15. lipnja u Winnipegu u Kanadi. Ozlijeda leđa ga je opet spriječila.“ – stoji u izvješću Globo newsa.

 


 

Ono što smo također saznali jest da Nogueira nije imao tešku ozljedu te da će se brzo vratiti ali opet ozljeda je takva da ne može nastupiti na eventu u Kanadi.

 

Lil Nog i Shogun su davne 2005. godine odradili jednu od najboljih borbi te godine a njihov revanš je trebao privući dosta pažnje. Nažalost, čekat ćemo drugu priliku za okrašaj dvojice legendi slobodne borbe.

 

Jedan američki portal prognozira da bi Igor Pokrajac ili njegov protivnik, Ryan Jimmo mogli uskočiti u borbu kao zamjena s obzirom da dvojac nastupa na istom eventu.

1615
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Mauricio Rua, Antonio Rogerio Nogueira
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije