Autor: mi
Datum objave: 28.12.2016


Rothwell: Cain je iskoristio medije da se ne bi morao boriti

Sportska komisija Nevade proglasila je Caina Velasqueza zdravstveno nesposobnim za borbu i zabranila mu nastup na UFC-u 207 u revanšu protiv Fabricija Werduma.

Velasquez je u intervjuima mjesec dana prije borbe počeo govoriti da pet dana nakon borbe s Brazilcem ide na operaciju leđa i da koristi kanabisovo ulje kako bi ublažio bolove.


Ben Rothwell smatra kako je to učinio namjerno kako bi skrenuo pažnju Komisije.

"Ljudi su iznenađeni što je Cain maknut s priredbe i to me buni, jer to uopće nije iznenađujuće. Počeo je u javnosti govoriti sva ta sranja jer je znao da će mu zabraniti nastup."


"Govoriti Komisiji da koristiš marihuanu kako bi ublažio bol i da već imaš zakazanu operaciju leđa sigurno je način da im poručiš da nisi spreman za borbu. Ali, to je vrlo zgodno jer sad izgleda kao da Cain nije otkazao i da mu Komisija ne želi dozvoliti da se bori. Pričanje takvih sranja u javnosti dva tjedna prije borbe je dokaz da se nije želio boriti. Nemoj mi govoriti da si toliko godina u ovom poslu i da ne znaš kako to funkcionira. Očito su ti bili potrebni da te izvuku iz borbe" izjavio je Rothwell za Flo Combat.


1288
Kategorije: MMA
Tagovi: Cain Velasquez, Ben Rothwell
Najpopularnije
Najnovije