Autor: mi
Datum objave: 06.01.2019


Roy Jones: Padovi na doping testovima neće naštetiti Jonesu

Boksačka legenda Roy Jones ne vjeruje da padovi na doping testu mogu naštetiti ugledu Jona Jonesa.

UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji do sada je tri puta imao pozitivan doping test, a uz to je jednom bio pozitivan i na kokain.

Dok se vode žustre rasprave o tome kako će se pamtiti Jonesa, kao možda i najvećeg MMA borca svih vremena ili varalicu, bivši svjetski boksački prvak u četiri težinske kategorije ne smatra da će njegovo naslijeđe biti narušeno tim događajima.


Uoči revanša s Alexanderom Gustafssonom u njegovom su tijelu pronađeni su mali tragovi steroida Turinabola.


"Ovog puta to neće učiniti ništa što bi narušilo njegovu ostavštinu, nije kao da je to napravio opet. Kažu da su to ostaci od prošlog doping testa. I razumijem odluku komisije u Las Vegasu jer nisu željeli da ih netko poslije tuži zato jer su dozvolili borbu" rekao je Roy Jones.


"To je teško, ali morate shvatiti ljude i njihove argumente. Ništa neće zasjeniti pravu ostavštinu Jona Jonesa. Mislite da steroidi mogu narušiti njegov ugled? Mislim da sterodi ne mogu narušiti njegov ugled zato jer da steroidi čine takvu razliku svi bi mogli biti tako dobri kad bi samo uzimali steroide."

"I za borbe za koje je prošao testove Jon Jones je bio tako dobar. One za koje je bio pozitivan morate mu oduzeti, ali to ne uništava ni eliminira ono što je Jon Jones."

566
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Roy Jones Jr., doping
Najpopularnije
Najnovije