Autor: mi
Datum objave: 13.03.2019


Rumble: Za borbu s Jonom Jonesom hoću više od milijun dolara

Anthony Johnson (22-6, 13-6 UFC) povukao se iz MMA-a 2017. nakon drugog poraza od Daniela Cormiera u borbi za UFC-ov naslov u poluteškoj kategoriji.

'Rumble' je kao razlog povlačenja naveo strah zbog posljedica ovog sporta na zdravlje, te se okrenuo biznisu s marihuanom.

No, 35-godišnji Amerikanac svako malo spominje mogućnost povratka u UFC kao teškaš. Vrijedi spomenuti da se Johnson do 2011. borio u velteru (77 kg).

Meč koji njega i fanove zanima je s aktualnim prvakom u poluteškoj kategoriji Jonom Jonesom. Njih dvojica su se trebali boriti kada je 'Rumble' nokautom protiv Alexandera Gustafssona izborio borbu za pojas, ali je Jonesu potom UFC oduzeo naslov prvaka i umjesto s njim borio se s DC-om.


Sada se govori o borbi s Jonesom u teškoj kategoriji.


"Jon i ja smo se trebali boriti prije četiri godine. Ta borba koja se trebala održati prije četiri godine i dalje je vrlo živa tema razgovora. To nije borba za plaću od pola milijuna dolara. To je borba za koju zaslužujete svaki peni. Neću sada reći brojku, ali recimo to ovako: To bi bilo više od milijuna plus udio od prodaje pay-per-viewa" izjavio je Johnson.


"Ovom borbom svi pobjeđuju. Organizacija, borci koji će biti plaćeni i fanovi jer su vidjeli borbu koju žele vidjeti."


"Ja vjerujem da mogu srediti Jona. Iskreno, ja vjerujem da mogu pobijediti bilo koga. Ja sam borac i trebao bih vjerovati u svoje sposobnosti."


'Rumble' je trenutno u problemima jer je bivša djevojka protiv njega zatražila zabranu prilaska 'zbog uhođenja preko interneta'.



598
Kategorije: MMA
Tagovi: Anthony Johnson
Najpopularnije
Najnovije