Autor: mi
Datum objave: 24.05.2017


Saki: Glory je amaterska i patetična organizacija. Rico ne može napuniti dvoranu ni u svom gradu

Bivši trener Gokhana Sakija i Gloryjev matchmaker Cor Hemmers poslije priredbe u Den Boschu izjavio je da Gokhan Saki prelazi u MMA.

‘Rebel’ se oglasio preko Facebooka i pojasnio javnosti nejasnu situaciju između njega i organizacije proteklih mjeseci. 33-godišnjem Turčinu Glory je bio oduzeo naslov prvaka nakon što nije želio produžiti ugovor po ponuđenim uvjetima. Nakon nekog vremena pregovori su ponovno pokrenuti, ali očito neuspješno.


“Napustio sam Glory Kickboxing. Raskinuo sam ugovor s Gloryjem i potpisao Ugovor o umirovljenju.”


“Za sve moje fanove evo objašnjenja i činjenica u vezi Gloryja i Rica Verhoevena

. Glory sam napustio 3. svibnja.  Svi vlasnici i suvlasnici su potpisali moj Ugovor o umirovljenju i poslali mi ga tog datuma. Pet mjeseci su me držali na ledu i bilo mi je dosta. Imao sam puno drugih ponuda, ali sam čeka na borbu s Ricom ili u Gloryju. Dosta mi je čekanja, umoran sam od toga. Glory igra političke igre kako bi sačuvao svog ‘prvaka’ Rica Verhoevena prije produženja ugovora. Rico i njegov tim nisu željeli oslabiti svoju poziciju uoči pregovora o produljenju ugovora i nisu htjeli svog prvaka izložiti tolikom riziku.”


“Cor Hemmers iz Gloryja u intervjuu 20. svibnja izjavio je da imam Ugovor o umirovljenju s Gloryjem i da se više neću boriti za njih.”


“Prije subote Verhoeven se na televiziji hvalio da nakon borbe s Badrom Harijem ne treba poznate protivnike, da on sam rasprodaje ulaznice i da bi punio arene diljem svijeta.”


“Onda se Rico bori u svojoj zemlji i u svom gradu i ima više od 1500 praznih mjesta. Preko Twittera sam mu čestitao, ali što se dogodilo sa svim tim praznim mjestima i ulaznicama koje si rekao da ćeš rasprodati?”


“Rico Verhoeven kao i obično (prošli put mu je trebalo 5 mjeseci) nije odgovorio, ali je u pomoć jadnom djetetu priskočio suosnivač i zamjenik direktora Gloryja Scott Rudman. Poput tatice Scott je pokušavao odgovoriti za malo dijete koje ne zna ili ne može govoriti za sebe. Scott zna da već 3 tjedna nisam u njegovoj organizaciji, kao i Rico Verhoeven i njegov menadžment i laže na društvenim mrežama. Zna da je za mene u ovom trenutku nemoguće da se borim s njim jer već imam druge preuzete obveze. Jeftino i ljigavo od Gloryja i Scotta Rudmana.”


“Scott bi se umjesto tvitanja trebao baviti razvojem Gloryja nakon svih tih godina, novaca i prilika koje je glupan bacio. U tom trenutku počinju mi tvitati i neki drugi Gloryjevi ljudi iako znaju da sam već otišao i ne mogu odgovoriti. Patetično i kukavički. Jedan je čak rekao da bih trebao prihvatiti Ricov izazov. Koji izazov? Do tog trenutka on me nije izazvao. Šutio je mjesecima. LAŽI PONOVNO.”


“Odgovorio sam im da je sada prekasno. Ponovit ću, u tom trenutku Rico i njegov tim znaju da već tri tjedna nisam s Gloryjem i Rico zna da više ne može doći do borbe, pa nakon pet mjeseci otvara usta i kaže: Saki ako hoćeš borbu  podigni slušalicu.”


“Pa, koja si ti kuja. Jesi li toliko uplašen, jesi li takva kukavica? Glory počinje prosljeđivati sve te stvari i prozivanje i to sve iako znaju da sam otišao iz Gloryja. Dok sam bio s njima i izazivao Verhoevena nikad se nisu trudili to proslijediti. To još jednom pokazuje koliko je Glory amaterska i patetična organizacija i koliko štiti svog ljubimca Rica. Pažljivo mu biraju protivnike i koriste medijsku cenzuru.”


“Govorio sam istinu kada sam rekao da se ne žili boriti sa mnom u siječnju jer želi odmor. Rekao je da lažem i da se ja ne želim boriti. Ovog tjedna na televiziji je potvrdio da se nije htio boriti i da je htio odmor nakon meča s Badrom. Tip svaki dan mijenja priču.”


“Kad sam se borio u K-1 imao sam 8 ili 10 mečeva godišnje protiv pravih muškaraca. Ti si se borio s Badrom rundu i pol i treba ti godinu dana odmora prije borbe sa mnom. Pa, ja se nisam borio dvije godine, a tebi treba toliko vremena da bi se pripremio za mene? Borbu si želio tek nakon što si produžio ugovor u svibnju.”

“Glory me u siječnju pitao bih li se mogao boriti s nekim drugim, a to bi bio Remy Bonjasky. Rekao sam im da želim Rica, ali da ako on neće borit ću se s Bonjaskym uz uvjet da to garantira borbu s Verhoevenom. Borio bih se s Bonjaskym u ožujku ili svibnju. Rico je ponovno sve sabotirao odugovlačeći s odgovorom. Remy je prihvatio borbu sa mnom i zbog toga mu odajem priznanje. Tip izlazi iz mirovine i odmah prihvaća borbu. Rico je izjavio da Bonjaskom treba previše vremena za pripreme, a čovjek ima 41. i nije se borio godinama. Rico želi samo nespremne borce jer mu to daje veću šansu za pobjedu.”

“Mjesecima sam ga prozivao i ništa. Kad sazna da sam otišao otvara svoja velika usta. Tvoji fanovi bi te se trebali sramiti. I tvojih lajavih usta. Govori kao lutka na koncu s tim naučenim frazama.”


P.S. Nazvao si me jebačem majke u intervjuu. Pravi muškarci ne uvlače obitelj, žene i djecu, to rade klošari. Izgleda da ti to pristaje.”


U njihovoj borbi u polufinalu turnira u Chicagu 2013. godine Verhoeven je pobijedio Sakija većinskom odlukom sudaca.


2896
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Gokhan Saki, Glory, Rico Verhoeven
Najpopularnije
Najnovije