Autor: mi
Datum objave: 21.09.2018


Saki: Želim Marku Huntu dati oproštajnu borbu kakvu zaslužuje

Na razočaranje mnogih Gokhan Saki (1-2, 1-1 UFC) poražen je u svom drugom nastupu u UFC-u.

Poslije pobjede nokautom u debiju u rujnu prošle godine protiv Henriquea da Silve, 34-godišnji Turčin u srpnju je nokautiran za manje od 100 sekundi od Khalila Rountreeja.

"Nije da je on bio toliko dobar koliko sam ja bio loš. Rountree je i sam na press konferenciji poslije borbe rekao da nije planirao kontrirati mi ni ništa od toga, već je samo bacio udarac po sredini i nadao se da ću ja biti tamo. Pobijedio je, a ja sam mu čestitao preko društvenih mreža. Dobro za njega. Ali i dalje stojim iza svojih riječi, zbog ovoga nije poseban borac. Ferrari je i dalje bolji auto od Suzukija, ali ako vozač sjebe pri promjeni brzina izgubit će. Vozio sam loše Ferrari. Prihvaćam svoj poraz" rekao je za BJ Penn.com.


Saki iskupljenje traži protiv još jednog borca koji je svoje ima stvorio u K-1, bivšeg pobjednika Grand Prixa Marka Hunta. Samoancu je još preostala jedna borba u ugovoru s UFC-om i iako je Dana White izjavio da je zainteresiran za produljenje suradnje ostaje za vidjeti što će se događati.

Hunt se želi boriti na priredbi u Adelaideu u prosincu, a 'Rebel' je uputio izazov koji je prihvaćen s druge strane.

"Vidio sam da Mark Hunt ima još jednu borbu. Dio fanova je reagirao na to i pitali su me u vezi nje. Poslao sam par tvitova u kojima sam im čestitao na dobrom ukusu i dodao da za tu borbu neću morati preskakati obroke. Prije nego sam se snašao priča se proširila. Je li to zaista uzbudljiva borba za mene? Definitivno. On je iz K-1 dana, nokautirao je ljude okolo, to je čovjek s teškim, teškim rukama. Nabaciti kile i boriti se s njim u oktogonu za mene je pravi izazov i motivacija. Hunt je veliki borac. Kad sam bio mlad gledao sam kako nokautira ljude u K-1. Nakon nekog vremena i sam sam se borio za K-1. Stati nasuprot njemu u oktogonu bilo bi nevjerojatno i fanovi bi podivljali. Ako izgubi od mene mislim da ga to neće previše brinuti, a neće ni mene. Želim mu dati poštenu oproštajnu borbu kakvu zaslužuje. Ima razoran nokaut udarac, poput sačmarice, a ja imam brze udarce kao AK-47. Obojica ubojiti, ali tko će zadati posljednji udarac. Kao što kažu u filmu Highlander: Može biti samo jedan, tako da netko ostaje bez glave u toj borbi."

Saki je spreman za nastavak MMA karijere i zato zahvaljuje fanovima koji su ga pratili iz kick boksa.

"Uživam u podršci i ako dođe do ove lude borbe iz fantazije, obećavam momci, zabavit ću vas. Još nas čeka duga vožnja zajedno. Ako J. Lo može izgledati kako izgleda s 49 godina i dvoje djece, mi profesionalni sportaši definitivno vam možemo u 30-ima pružiti još koji nokaut."





723
Kategorije: MMA
Tagovi: Gokhan Saki, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije