Autor: Admin
Datum objave: 08.03.2012
Komentari:
5,00


SARA ĆIBARIĆ JUNIORSKA VICEPRVAKINJA HRVATSKE

Odličan rezultat mlade taekwondoašice

U organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza u subotu 03.03.2012.održano je prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke.

 

Ovo natjecanje je bila i zadnja kontrola za juniore i juniorke za eventualni nastup na svijetskom prvenstvu u Egiptu ove godine.

 

S obzirom da su se na ovom natjecanju okupili najjači juniori iz Hrvatske, time je i rezultat Sare Ćibarić još značajniji. Nastupila je u kategoriji -44kg u jakoj konkurenciji. Treba napomenuti da je Sari ovo prva godina da nastupa u juniorskoj konkurenciji, te da je ona nastupala kao kadetkinja na kadetskom prvenstvu Hrvatske gdje se također okitla medaljom (brončanom), ali ovaj put je napravila korak više. Konkurencija u ovoj težinskoj kategoriji je bila stvarno jaka:Tena Marinović-višestruka državna prvakinja,Lucija Mlađenović-bivša kadetska prvakinja Europe i aktualna viceprvakinja Europe, te višestruka prvakinja Hrvatske Ana Šaravanja-osvajačica Croatia opena 2011.

 

Sara je u prvom kolu pobjedila Veroniku Petković ( TK GRAČAC) 9:6, te se tom pobijedom plasirala u polufinale.

 

Polufinalnu borbu pobjeđuje Luciju Mlađenović (TK METALAC) 19:16 u jednoj od svojih najboljih borbi koja je stvarno bila taktički odlično vođena od strane Sarinog trenera Josipa Garipa.

 

Finalnu borbu nažalost gubi od Tene Marinović (TK METALAC) rezultatom 8:14.Protivnica u finalnoj borbi je Saru taktički nadmudrila, te zasluženo pobijedila.

 

„Presretni smo Sarinim rezultatom jer u gore navedenoj konkurenciji zauzeti drugo mjesto na prvanstvu Hrvatske je veliki rezultat i kao što smo ponavljali više puta Sarino vrijeme tek dolazi....“  - zadovoljni su rezultatom u njenom klubu.

2184
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 3 Dana 28.10.2017 - 23:02 Svetlana ... je rekao/la:
Tu nije bilo kriterija, zato nije do olimpijade dosla
 
# 2 Dana 03.06.2012 - 14:59 miro ... je rekao/la:
tvoje je zlato za Hrvatsku na Olimpijadi 2016
 
# 1 Dana 12.03.2012 - 08:06 lima ... je rekao/la:
2016 olimpijsko zlato za saru
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije