Autor: Admin
Datum objave: 10.10.2013
Komentari:
0,00


SARAH KAUFMAN – MOJA PRVA BORBA

Bivša Strikeforceova prvakinja

Sarah Kaufman, američka MMA borkinja mješovitim borilačkim vještinama se počela baviti sa 18 godina...

 

Bivša Strikeforceova prvakinja u bantamu je trenirala samo jednom tjedno kada je počela s mješovitim borilačkim vještinama. S dvije godine je počela plesati a ljubav prema MMA je razvila na završnoj godini srednje škole, točnije 2002. kada je tražila sport u kojem bi se okušala. Nedugo poslije počela je trenirati u BC Zuma Fight Gymu.

 

„Mislim da me je moj natjecateljski duh preuzeo i htjela sam trenirati. Ubrzo mi udaranje u fokusere nije bilo dovoljno, pa sam htjela sparirati. Zatim i to nije bilo dovoljno, pa sam htjela sparirati s ljudima koje ne znam.“ – prisjeća se Kaufman.

 

Sve je više bila zainteresirana borilačkim vještinama pa je počela ići na grappling i kickboxing prvenstva sve dok je jedna od natjecateljica, Liz Posener, nije predstavila lokalnom promotoru koji je tražio ženske MMA borkinje.

 

„Natjecala sam se s Liz u grappling turnirima, i mislim da je ona spomenala moje ime. Tada je bilo par boraca u ženskoj konkurenciji u tom okružuju koje su same morale organizirati borbe.“ – rekla je Kaufman.

 

Kaufman je prvu borbu odradila upravo sa Liz Posener. Dvije borkinje su odradile borbu na North American Challengeu 23 koji se održao u lipnju 2006. godine.

 

 

 

„Bilo je to sasvim drugo iskustvo za razliku od treninga. Jesmo sparirali s malim rukavicama, uvijek sam imala šljive na očima. Ali kad sam došla na borbu nisam znala što očekivati, ljudi ti govore kako ćeš se osjećati, ali ne možeš znati dok ne uđeš u ring.“ – opisuje Sarah Kaufman.

 

Dok se zagrijavala u svlačionici, Kaufman je osjećala miks uzbuđenja i nervoze, ali to je i očekivala.

 

„Bila sam nervozna, ali moj trener je bio prestrašen. Sjećam se da sam mu u svlačionici masirala ramena.“ – rekla je Kaufman.

 

Kaufman je izašla pred nešto više od 1000 gledatelja i nakon dvije runde, u prvoj minuti treće runde je nokautirala Liz Posener i upisala svoju prvu pobjedu.

2313
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Strikeforce
Komentari
# 3 Dana 15.01.2015 - 14:31 Ashqm ... je rekao/la:
Thanks , I've just been searching for info apotmxiparely this topic for a while and yours is the best I have discovered till now. But, what about the bottom line? Are you certain in regards to the source? http://vqlpbnq.com [url=http://txmayfaw.com]txmayfaw[/url] [link=http://ppwrxflau.com]ppwrxflau[/link]
 
# 2 Dana 14.01.2015 - 05:40 Marok ... je rekao/la:
Muito bom ver que as ide9ias este3o espalhando, no enntato gostaria de ter acesso aos veddeos, fotos para poder divulgar entre as pessoas que ne3o tiveram a oportunidade de ir ao TEDx POA (que estava maravilhoso!). Mais uma vez obrigada pelo presente de aniverse1rio. http://ksoiczn.com [url=http://fevseh.com]fevseh[/url] [link=http://pvrofg.com]pvrofg[/link]
 
# 1 Dana 12.01.2015 - 09:00 Jobeth ... je rekao/la:
Wow, that's a really clever way of thniknig about it!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije